10 fotó, ami biztosan meggyőz, hogy szeretnél őszre frufrut

Izabella

Bizony, a frufruk most nagyon menők.

Mikor is válthatnál jobbkor hajat, mint mikor épp egy másik évszak köszönt be? Most, hogy itt az ősz, biztosan te is elgondolkodtál azon, hogy valamilyen új hajat kérsz a fodrászodtól. Míg nyáron a színekkel szerettünk kísérletezni, ősszel jöhet egy-egy merészebb és újabb fazon.

Olvasd el ezt is!
Hová lett Amal Clooney hajkoronája? Vadi új frizurával kápráztat el bennünket (és George Clooney-t) a sztárfeleség

Ha már szemeztél a frufrukkal, és úgy gondoltad, egyszer szívesen kipróbálnád, de nem mertél még elmenni a fodrászhoz ezzel a gondolattal, akkor itt az ideje, ugyanis ez egyre nagyobb divat.

Mindegy, hogy teli, szálas, féloldalas vagy félfrufru, válaszd ki a neked legjobban tetszőt, és végre vágj (azaz vágass) bele!

Ha a homlokod nagyobb, jöhet a teli frufru, vagy a darabosra vágott félig teli frufru. Ha a szemöldököd és a hajtöved között nem olyan nagy a felület, próbáld ki az oldalfrufrut, vagy a Bardot-frufrut, amit Crissy Teigen is imád. Ha rövid haj párti vagy, ne teli frufrut válassz, de egyeneset és az úgy nevezett tincses verziót.

Mutatunk néhány képet, s ezek biztosan arra inspirálnak majd, hogy neked is jól áll a frufru. Meríts ötletet a legnagyobb sztárok hajviseletéből!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 fotó, ami biztosan meggyőz, hogy szeretnél frufrut