Ez a fotó bizonyítja, hogy Sophie Turner és Joe Jonas kapcsolata komolyra fordult

Getty Images
Kerekes Vivien

Ebből látszik, hogy tényleg boldogok együtt!

Tavaly ősszel derült ki, hogy a Trónok harca színésznője, Sophie Turner végre szerelmes, és egy koncerten vállalta is, hogy Joe Jonas-szal jár együtt. A páros azóta is nagyon boldog, és bár csak ritkán osztanak meg közös fotókat az Instán, ha mégis, azokon tiszták látszik, mennyire odavannak egymásért.

A találgatások szerint valamikor a közeljövőben ünneplik első évfordulójukat, a mérföldkőhöz közeledve pedig komoly lépésre szánták el magukat. A páros ugyanis különleges ajándékkal lepte meg magát, és az Instán kürtölték világgá, hogy örökbe fogadtak egy kiskutyát!

Ismerjétek meg a csapat legújabb tagját

- írta a fotó alá Sophie.

A tündéri husky kölyök máris elrabolta a rajongók szívét, a sztárpár pedig valószínűleg sejtette, hogy ez lesz majd. A kutyusnak ugyanis rögtön létrehoztak egy saját Insta-profilt, amin keresztül bemutatják, milyen kalandokat él át Porky.

Már Joe Jonas is posztolt képeket, ahogyan saját privát gépén utaztak együtt Porkyval, és még a koncertek színfalai mögé is bevitte magával. Ez jól bizonyítja, hogy a kutyát együtt fogadták örökbe, ez pedig mindig izgalmas és komoly lépés egy pár életében.

Olvasd el ezt is!
Trónok harca: Sophie Turner nádszálvékony, mégis fogyókúrát javasoltak neki

Mi nagyon szurkolunk a párosnak, hiszen tökéletesen mutatnak együtt!

Nézd meg a galériánkat - 14 kép
Így öltözz össze a pasiddal! Á la Sophie Turner és Joe Jonas