Jön az Absolute Live – FitBalance Aréna, tudj meg róla mindent!

Promóció

Részletek itt:

Absolute Live – FitBalance Aréna / Fitness – Expó – Fesztivál

2017 október 7. 08:00 / Papp László Budapest Sportaréna

Közép-Európa legnagyobb fitness- és életmódrendezvénye kerül megrendezésre Budapesten!

A FitBalance Magyarország egyik vezető fitnesz-, wellness-, valamint az egészséges életmódot kedvelők egynapos egészségexpója és mozgásfesztiválja, amely 2006 óta egyre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan évente kétszer kerül megrendezésre!

Az elmúlt 10 évben immár a 25.(!) FitBalance-programon vagyunk túl, amelyekkel megközelítőleg háromszázezer résztvevőt sikerült megmozgatnunk! A helyszínen 20 színpadon csaknem 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat (Fitness, Zumba, Pilates, Kangoo, Jóga, bodyART, Capoeira Aerobic, spinning, Cross Fit, Spartan, IWI F.I.T. Point, Fitness és Életmód Expo, Walkenergie, ProSki, Hot Iron). Emellett egészségügyi szűrések, is szerepelnek a választható programok között! Idén is folytatódik a "Sztárok az egészségért" programunk: az elmúlt években Vastag Csaba, Tolvai Reni, Hujber Ferenc, Szabó Győző, Csonka András, Szabó Zsófi, Sütő Enikő, Valkó Eszter, Király Viktor, Kucsera Gábor, Király Linda is csatlakoztak a programhoz, de idén Schobert Norbi és Rubint Réka, valamint Béres Alexandra is ott lesz az eseményen, mint óratartó prezenter.

Az Absolute Live – FitBalance Aréna háziasszonya és arca Simon Szimonetta lesz.

A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik- és fitnessórák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanácsokkal szolgálnak, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal állnak az érdeklődők rendelkezésére. A fitness- és életmódexpón mintegy 120 kiállító várja az érdeklődőket, az egészségügyi szűrések keretében közel 20 féle szűrővizsgálat látogatására lesz lehetőség. Ismét csatlakozik az esemény programjába a fitness, mint versenysport. Ezúttal a BioTechUSA – FitBalance Testépítő és Fitness Nemzetközi Kupa is részét képezi a programoknak.

A FitBalance a sikerét nemcsak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek is köszönheti, mert a tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen minden regisztrált résztvevő számára biztosítjuk az ajándékcsomagot, a korlátlan ásványvízfogyasztást, amit a belépő ára tartalmaz!

Az eseményen ingyenes gyerekmegőrző működik!

A rendezvényen gondoltunk a családokra is, szakképzett pedagógusokkal, sportos gyermekmegőrzővel is készülünk, ennek megfelelően 14 éves kor alatt az eseményre díjmentes a belépő! Részletes infók: www.fitbalance.hu