Ezt a részletet szinte mindenki elfelejti esküvőszervezésnél, pedig nagyon fontos lenne

Getty Images
Kerekes Vivien

Szinte biztos, hogy erről te is megfeledkeztél!

Olvasd el ezt is!
Ezek a legjobb eljegyzési tetoválások gyűrű helyett

Az esküvőszervezés időszakában egyszerűen feje tetejére áll a világ, és ezt biztos, hogy minden menyasszony és vőlegény megtapasztalta már. Kezdetben jó mókának tűnik megtervezni a nagy napot, de amikor ráébredsz, hogy még az sem mindegy, milyen színű legyen az asztalokon lévő váza, kicsit eleged lehet az egészből.

És azt még csak nem is sejtettük eddig, hogy a meghívók terén egyetlen apró részlet mennyire sokat számít a nagy napban. Elsőre ugyanis azt gondolnánk, hogy ezzel van a legkevesebb munka, hiszen a szövegen és a papír minőségén kívül sok dolog nincs vele; de akad valami, amire nagyon oda kell figyelned. És nem, ez nem az, hogy biztosan a megfelelő dátum és helyszín legyen rajta!

Egy esküvőszervező cég szerint nagyon kevesen fordítanak figyelmet arra, hogy mennyi időt érdemes hagyni az embereknek a visszaigazolásra. Ugyanis az semmiképp sem jó ötlet, ha ráérnek akár fél év múlva is dönteni arról, ott lesznek-e az esküvőn – sokan ugyanis ennyi idő alatt szinte teljesen megfeledkeznek az eseményről. Szerintük az ideális megoldás, ha MAXIMUM egy hónapot hagysz a vendégeknek erre, hogy aztán tovább tudd szervezni az esküvőt. A vendégek száma ugyanis szerepet játszik abban, mennyi ételre-italra lesz szükség, egyáltalán milyen helyszínen legyetek, és hogyan rendezzétek be a termet. Ami pedig elég sokat számít a lagzin, nem igaz?

Szintén javasolják a profik, hogy a meghívót egy harmadik személy is ellenőrizze nyomtatás előtt, és azt is, hogy mindig kicsivel többet csináltassatok a biztonság kedvéért.

Olvasd el ezt is!
Ezek tényleg varázslatosak: íme, 2017 legszebb utazós esküvői fotói

Az esküvői ruha pedig még nagyobb figyelmet igényel; az alábbiakat feltétlenül tudnod kell vásárlás előtt!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
6 dolog, amit bárcsak tudtam volna, mielőtt megvettem az esküvői ruhámat