Michael Bublé rákbeteg kisfia egyre jobban van: így ünnepelte a 4. születésnapját!

Getty Images
Kitti

Michael Bublé kisfiáról, Noah-ról tavaly novemberben derült ki, hogy rákban szenved. A zenész akkor a legtöbb koncertjét lemondta, hiszen minden idejét a családjával akarta tölteni.

Olvasd el ezt is!
Friss hírek Michael Bublé rákbeteg kisfiáról: végre megszólalt az énekes felesége

Pár hónappal később kiderült, hogy nagyon jól haladnak a kezelések, és aztán a kicsi édesanyja, Luisana is biztatóan nyilatkozott:

Olvasd el ezt is!
Kiderült, milyen rákban szenved Michael Bublé kisfia

"Ha valakivel ilyen dolog történik, az bizony elkezd egész másként tekinteni az életre, hiszen sokkal jobban fogja értékelni, és rájön, az micsoda érték. A fiam gyógyulása egy hosszú folyamat, és rendszeresen felülvizsgálatokra kell járnunk. Boldogok vagyunk, a jövőnkre koncentrálunk, arra, hogy lássuk felnőni a gyerekeinket. Azt látni, ahogy Noah növekszik, és hogy boldog, erőt adott a visszatéréshez, a filmem befejezéséhez."

-

Most pedig Noah már a 4. szülinapját ünnepelte egy Pókember tematikájú buliban. A kezelése továbbra is szépen halad, az értékei biztatóak, és a családtagok is nagyon reménykednek. Szívből reméljük, hogy Noah hamarosan elfelejtheti a betegséget, és boldogan élhet tovább. Addig is nézd meg, milyen édes fotók készültek a buliról és a 4 éves kisfiúról:

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Michael Bublé kisfia, Noah 4 éves lett