Ez hatalmas durranás lesz! Fény derült az év legizgalmasabb magyar musicaljének teljes szereplőgárdájára

Kálmán Zsófi

A te kedvenced vajon köztük van?

Új szuperprodukció lesz hamarosan látható Budapesten. A nagysikerű Játékkészítő után még izgalmasabb előadással jelentkezik a Tulipán Tündér Produkció, ami nem más, mint egy családi musical, az Álomutazó.

Ma délelőtt mi is ellátogattunk az Álomutazó sajtótájékoztatójára, ahol végre felfedték a szereplőgárda teljes névsorát is. Azt kell mondanunk, igazi álomcsapat áll össze az előadásra, a legnagyobb nevek mellett még hazánk két dívája is feltűnik a színpadon.

Nézd meg galériánkban a teljes szereplőgárdát!

Nézd meg a galériánkat - 14 kép
Ők fognak szerepelni az Álomutazókban!

És hogy miről fog szólni az Álomutazó? Arról, ami azután történik, hogy este az ágyban becsukjuk a szemünket, s ami ilyenkor a fejünkben történik, azaz az álomról, hogy mitől vannak, ki csinálja őket, és miért. Arról, hogy ma, amikor úgy érezzük, gondoljuk, tapasztaljuk, hogy mindig a maximumot kell nyújtani, és mennyire elveszítjük a kapcsolatot saját magunkkal, az álmainkkal, hogy képtelenség feldolgozni azt a rengetegen ingert, ami napközben ér minket.

Ezzel a mesével a profi szórakoztatáson túl az alkotók a gyerekek mellett a felnőtteket is legalább annyire szeretnék megszólítani. A céljuk, hogy az előadás után az emberek egy kicsit elgondolkozzanak, lelassuljanak és újra tudjanak kicsit álmodozni és álmodni, pont úgy, mint gyerekkorukban. A gyerekeket pedig csak egyszerűen szeretnék elvarázsolni, és szeretnék, hogy ne csak most, hanem felnőttkorukban is merjenek álmodozni.

Na, te is kedvet kaptál hozzá, ugye?