Másodszor is apuka lesz Michael Phelps, és a fotó, amivel ezt bejelentette, tényleg mindent visz!

Noémi

Második gyermekét várja az olimpikon és gyönyörű felesége.

Olvasd el ezt is!
Romantika a köbön: íme, Michael Phelps esküvői videója

Michael Phelpset nem kedveltük annyira, amikor minden évben elhozta az aranyérmeket a magyar fiúk elől. Ám amióta visszavonult, egészen belopta magát a szívünkbe a sportoló: Instagram-oldalán számtalan fotót oszt meg szupercuki kisfiáról, Boomerről, és abszolút lerí a képekről, hogy nemcsak imádja a kis krapekot, hanem sok időt is tölt vele. Az olimpikon emellett a feleségét, Nicole-t sem hanyagolja el, most azonban ismét "nagy menetre" kell készülniük: a csinos sportolófeleség újra kisbabát vár.

Úton a második baba! Nagyon izgulunk! Vajon fiú vagy lány lesz?

-

Ezekkel a szavakkal hozta a világ tudomására Phelps, hogy ismét apuka lesz, és a fotó, amit kitett az oldalára, elképesztően cuki: a pici fiú, Boomer látható rajta hatalmas vigyorral és a terhességi teszttel, édesanyja karjaiban.

Olvasd el ezt is!
Gólyahír! Apuka lett az imádott magyar színész!

Phelps és felesége, Nicole első kisfia 2016 májusában született. A pár csak ezután házasodott össze: először júniusban, egy kis szertartás keretei között, a nagy lagzit azonban csak októberben tartották a mexikói Cabo San Lucasban.

Gratulálunk a cuki családnak!


Babát vársz, de még mindig nem tudod, hogyan jelentsd be a nagy hírt a közösségi oldalakon? Akkor most adunk néhány jópofa tippet!

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
Szupercuki terhesség bejelentő ötletek az Instagramról