Wow! Megszületett Mark Zuckerberg második gyermeke – nagyon cuki az első családi fotójuk!

Noémi

Íme, az első fotó a bébiről!

Olvasd el ezt is!
17 híres ember, akinek a gyerekei segítenek formában maradni

Nagy a boldogság Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla családjában: megszületett ugyanis a pár második gyermeke. A pici ismét kislány lett és az August nevet kapta. A házaspár nagyobbik lánya, Maxima már 20 hónapos.

Mark a Facebookon – hol máshol – tudatta a nagy hírt, ahol még egy kis levél is olvasható, azzal köszöntötték ugyanis második gyermeküket. A levélben az áll, nagyon izgatottan várták a pici érkezését, és remélik, hogy a tudományok fejlődéseknek hála, a lányok már egy jobb világban nőnek majd fel.

Olvasd el ezt is!
Lesújt a Facebook az overshare élharcosaira

A házaspár azt is szeretné, ha a jövő generációja már egy optimista generáció lenne. A lányukat arra is kérik a levélben, hogy gyermekként töltsön annyi időt a szabadban, amennyit csak lehet, szagolja meg a virágokat és játsszon sokat – mert felnőttként már ezekre nem lesz ideje. Persze a pár azt is reméli, hogy a kislány jól alvó baba lesz...

Kedvencünk a levél befejezése – ezt minden szülőnek érdemes lenne megfontolnia:

Olvasd el ezt is!
Az 5 órás szabály tette naggyá a világ vezető üzletembereit

A gyerekkor egyszerűen varázslatos. Csak egyszer lehet gyerek az ember, ezért hát ne töltsd ezt az időt aggódással. Mi mindent megteszünk, hogy a világ jobb hely legyen számodra és minden gyermeknek!

-

Gratulálunk a picihez!


Az apás szülés egyszerűen varázslatos dolog: egy fotós ezt meg is örökítette!

Nézd meg a galériánkat - 19 kép
Az apás szülés varázsa: ilyen, amikor megtörténik velünk a csoda