Photoshop és smink nélkül! Ilyen heges valójában Kendall Jenner arca – FOTÓK

Kálmán Zsófi

Nem csoda, hogy nem szívesen jelenik meg smink nélkül!

Kendall Jenner napjaink egyik legfoglalkoztatottabb modellje. A Kardashian család 21 éves tagja már elismert a szakmájában, kedvelt stílusikon, és persze a nők egyik kedvenc céltáblája, hiszen szépsége megkérdőjelezhetetlen és ilyenkor előbújik belőlünk a féltékenység.

Ám a következő fotók egy pillanatra eszünkbe juttatják, amit sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni a címlapokat és a vörös szőnyeges fotókat látva, azt, hogy senki sem tökéletes. Noha Kendall alakjába nem lehet belekötni, hiszen a jó gének és a sok sport megteszi hatását, van, amin ő sem tud változtatni. Bizony, úgy tűnik, a modell megnyerte a genetikai lottót, ha hosszú lábakról és karcsú derékról van szó, ám a fránya pattanásokkal még neki is meggyűlik a baja.

Olvasd el ezt is!
5 meglepő ok, ami elősegíti a pattanások kialakulását

És ezt most bárki láthatja, ugyanis az éles szemű paparazziknak sikerült smink nélkül elcsípni a szépséget, a világ pedig szembesülhetett a Photoshop- és filtermentes valósággal, de tényleg a valósággal, ez most nem olyan, mint amikor a hírességek lőnek magukról egy #nomakeup #nofilter fotót, ami közben mégis okosan meg van buherálva.

Kíváncsi vagy már Kendall természetes arcára? Akkor nézd meg a fotókat galériánkban!

Nézd meg a galériánkat - 3 kép
Ilyen heges valójában Kendall Jenner arca!