Mi történhetett? Több szupermodell is lemaradt az idei Victoria's Secret show listájáról!

Getty Images
Menyes Barbi

Többé nem titok, kik lépnek kifutóra az év fehérnemű-bemutatóján. A 35 bombázóból álló lista azonban tartalmaz meglepetéseket!

Olvasd el ezt is!
Gyönyörű lányok jelentkeztek Victoria's Secret-modellnek, Hailey Baldwin és egy korábbi playmate lánya is szívesen szerepelne a téli show-ban

Többé nem titok, kik lépnek kifutóra 2017 decemberében – valószínűleg Shanghaiban – a Victoria's Secret éves fehérnemű-bemutatóján. Tudjátok, ez az a show, ahol a világ legszebb modelljei lépdelnek falatnyi, csilivili fehérneműkben, miközben a legmenőbb zenészek dalolnak.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Baldwin-lányok, Ireland és Hailey is nagyon szeretnének ott lenni a kifutón, nem beszélve Bella és Gigi Hadidról, illetve kebelbarátnőjükről, Kendall Jennerről. Mostanra azonban kiderült, ki az a 35 lány, aki vonulhat majd a mesés fehérneműkben, és az a helyzet, hogy egyik Insta-modell sincs ott a listán.

Persze decemberig még sok idő van, és lehetnek még változtatások, de egyelőre úgy fest, a manapság hatalmas népszerűségnek örvendő celebmodellekkel idén nem számol a fehérneműcég.

De mutatjuk azt a 15 lány, aki idén életében először lép a Victoria's Secret angyalai közé:

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
15 modell, aki most először szerepel Victoria's Secret show-n
Olvasd el ezt is!
Leesett az állunk! Fél évvel a szülés után átlátszó ruhában villantott Candice Swanepoel a vörös szőnyegen

Lesznek viszont nagy dobások: kifutóra lép Candice Swanepoel, aki nemrég adott életet kisfiának, és Behati Prinsloo is, akinek a babája még szintén nagyon pici. Arra pedig mérget veszünk, hogy mindketten bombaformában lesznek!

A listán egyébként 15 olyan lány is szerepel, aki sosem vett még részt a show-n, így érthető módon ők mindannyian nagyon izgulnak, hiszen életük nagy álma válik valóra.

A tapasztalt angyalok között pedig ott lesz többek között Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Taylor Hill, Elsa Hosk, Martha Hunt, Adriana Lima, Stella Maxwell, Behati Prinsloo, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Josephine Skriver, Romee Strijd és a nemrég szült Candice Swanepoel is.



Tavaly is hatalmas durranás volt a show – nézd csak, milyen dögösek voltak a modellek!

Nézd meg a galériánkat - 56 kép
Ilyen volt a 2016-os Victoria's Secret Fashion Show