Így fogják hívni Debreczeni Zita és Gianni fiát

Kálmán Zsófi

Úton van az első Annon-baba?

Olvasd el ezt is!
Nem hiszed el, hányadik szülinapját ünnepli Debreczeni Zita!

Az év legnagyobb magyar sztáresküvőjeként emlegetik Debreczeni Zita és Gianni Annoni nagy napját. A páros még 2014 végén szeretett egymásba, idén márciusban pedig úgy döntöttek, hogy összekötik az életüket. Az esküvő a legnagyobb titokban zajlott, a sajtónak és persze a rajongóknak csak egy hónappal később árulták el, hogy ők bizony már férj és feleség, azóta pedig élvezik a friss házasélet gondtalan hónapjait, a nyarat például sok utazással töltötték:

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Ilyen volt Debreczeni Zita sziclíliai álomnyaralása!

De ami azt illeti, már a babaprojekten is elkezdtek dolgozni, ugyanis Zita és Gianni is nagyon szeretnének családot:

A család akkor teljes, amikor jönnek a kölykök, addig csak egy összeházasodott pár vagyunk. Amit tudunk, megteszünk, de nem szabad rágörcsölni a szülésre, hiszen minden gyerek Isten ajándéka. Nem vagyunk időhöz kötve, bármikor jöhet a gyerek

- nyilatkozta korábban Gianni.

A héten pedig a Potyautas című műsorában az Annoni-házaspár azt is elárulta, hogy már tudják, hogyan fogják hívni az első kis csemetét, feltéve, ha fiuk születik. Zita ugyanis Dirty Dancing-fan, és az esküvőjükbe is szeretett volna valamit belecsempészni kedvenc filmjéből. Gianninál azonban ez szóba sem jöhetett, sem az ikonikus tánc sem a Time of my Life, ezért Zita kitalálta, hogy ha fiuk születik, akkor büntetésből Patriknak fogják hívni.

Olvasd el ezt is!
"Okos" keresztnevek: így lehet zseni a gyerekedből

A viccelődésből pedig terv lett, azóta Gianninak is nagyon megtetszett ez a név, hiszen egyszerre olasz és magyar is lehet, neki pedig nagyon fontos, hogy a kicsik tudjanak majd az anyanyelvén, és ismerjék a gyökereiket.