Dobd fel a hajad JOICO instant színező spray-vel!

Promóció

Szeretnél kipróbálni valamilyen élénk színt a hajadban, de tartasz a tartós elköteleződéstől? Jó lenne feldobni valamivel a fesztiválfrizurádat, amit akár magad is elkészíthetsz indulás előtt?

Jó hírünk van, hiszen itt vannak a JOICO színező spray-k, amelyek segítségével extra megjelenést és vagány külsőt alakíthasz ki, akár néhány perc alatt!

Miért fogod szeretni ezeket a szuper és színes spray-ket?
- Könnyedén, gyorsan varázsolhatsz velük izgalmas frizurát, ha egy kis pluszra vágysz
- Egy hajmosással kimosható, így akár minden nap más színnel hódíthatsz
- 3 napig megőrzik a színüket
- 10 trendi, vagány színben kapható, így akár egy frizurán belül is kombinálhatod őket
- Nem jelentenek tartós színelköteleződést
- Kiváló hajfonatra, kontyra, feltűzött frizurára vagy akár laza, hullámos fürtökre is rétegezve fújva, esetleg csak a hajvégekre permetezve
- Egyedi, ötletes kreációk készíthetők, melyek téged tükröznek

Tökéletes választás minden hajszínhez, típushoz vagy hosszhoz.

A belső titok: az ideiglenes pigmenteknek hála, nincs hossztávú elköteleződés és károsodás. A JOICO egyedülálló Bio-Advanced Peptide Komplex hajszerkezet újraépítő formulája gondoskodik a sérült hajszálrészek regenerálódásáról és simává, ragyogóvá teszi azt minden alkalommal, miközbn megfelelő védelmet is biztosít.

Használata egyszerű: fújd 20 centiméterről a száraz hajra szakaszosan! Hagyd megszáradni két fújás között, így nyugodtan rétegezheted a festéket az erősebb színhatás érdekében.

A tízféle elérhető árnyalat a következő: Rudy Red, Fiery Coral, Hot Pink, Pink, Light Purple, Orchid, Periwinkle, Sapphire Blue, Mermaid Blue és Titanium

Néhány tipp, hogyan készíts vagány fesztiválfrizurát az Instatint spray-k segítségével!


Keresd az Instatint színező spray-ket a JOICO webshopban!