Egy 17 éves átváltozó művész fantasztikus képei

Lakatos Márk

Egy jó makeover-fotóhoz nem kell sok – jó styling, jó fodrász, jó sminkes. De sok jó makeover-fotóhoz kell egy kortalan arc is! Megmutatom, hogy változik át egy fiatal lány lenyűgöző Scarlett O’Harából bájos Sabrinává!

Annelies van Overbeek, a szóban forgó 17 éves lány imádja Audrey Hepburnt – igazából innen jött az egész átalakulós koncepció. Amikor két éve levágatta a haját, rengetegen fedezték fel a hasonlóságot, amit ő ki is használt, és készített néhány képet, amit a színésznő inspirált. Aki látta és szereti a Mókás arc, a Sabrina, a Római vakáció vagy a Délutáni szerelem című klasszikus Audrey Hepburn-filmeket, annak nagyon fognak tetszeni ezek az átalakulások. És biztos vagyok benne, hogy sokan kipróbálnátok egy ilyet! ;)

Aztán persze jött a többi grandiózus ötlet: Büszkeség és balítélet, Twin Peaks, A nagy Gatsby, A szépség és a szörnyeteg filmek alakjai, és még sok-sok érdekesség, mint különböző korszakok bemutatása, például a húszas évek flapperlányai vagy éppen Anne Frank ikonikus fotójának újrafotózása (vele még druszák is, hiszen Anne teljes neve Anneliese Marie Frank).

És hogy honnan szerzi be az átváltozáshoz a ruhákat? A nagymamájától, hogy legyen egy kis autentikus vintage hatás bennük, amihez kiegészítésként bedob egy-két fast fashion darabot. Nem használ Photoshopot vagy menő kamerát, csak a telefonját. Pörgessétek végig a képeket drágáim, és ámuljatok! ;)

Nézd meg a galériánkat - 13 kép

Képek: Annelies van Overbeek

Remélem, nektek is tetszett a képgyűjtemény, Drágáim! Ha ti is átváltozásra vágytok, de valami modernebb verzióra, a Lakatos Márk Szalon kapui nyitva állnak előttetek! ;)