Döbbenet! Ilyen nyomin nézett ki még néhány éve az Instagram legszexibb férfijának tartott Gianluca Vacchi

Kálmán Zsófi

Nem semmi átváltozás!

Olvasd el ezt is!
Minden idők 20 legszexisebb férfikaraktere a filmvászonról, akibe mind szerelmesek voltunk

Még ha nem is vagy annyira rákattanva az Instagramra (mondjuk miért ne lennél?), egészen biztosak vagyunk abban, hogy legalább már egyszer szembejött veled a neten Gianluca Vacchi. Még ha névről nem is ismered, a sármos olasz férfit bizony nehéz a fejünkből kiverni, a közösségi média pedig részben azért is kapta fel az üzletemberre a fejét, mert Gianluca 50 évesen néz ki úgy, ahogyan sok huszonéves srác csak szeretne.

Ezeket a kockákat nem lehet egykönnyen elfelejteni!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
50 éves szívtipró az Instagram sztárja

Lenyűgöző helyszínek, fényűzés, bombatesű lányok, tetkók és tökéletesre formált izmok, ez Gianluca Vacchi élete néhány szóban összefoglalva. Az üzletember még csak alig egy éve robbant be a köztudatba, mára pedig már 11 milliós követőtáborral büszkélkedhet, mi pedig – bár nem néztünk utána – szinte biztosak vagyunk abban, hogy ennek jelentős része nő. Szóval az olasz sármőr tarol a neten, talán pont ezért még viccesebb, hogyan nézett ki alig néhány évvel ezelőtt.

Ugyanis Gianluca egyáltalán nem volt jó pasi, sőt, egy tenyérbemászó öltönyös pali jut róla eszünkbe, béna öltönyben és lenyalt séróval. De mit tesz egy kis tuning, egy jó fodrász és talán egy profi stylist segítsége? Egy biztos, ezzel a fotóval biztosan nem büszkélkedik a csajok előtt.

Neki aztán jót tettek az évek, nem?