Ez szuper! Ha minden igaz, Emma Stone és Andrew Garfiedl ÚJRA EGYÜTT vannak!

Getty Images
Noémi

Reméljük, hogy ez a pletyka most tényleg igaz!

Olvasd el ezt is!
Emma Stone lenyomta Jennifer Lawrencet: ebben vette át a helyét

Ha valakik, akkor Emma Stone és Andrew Garfield tényleg ott voltak a legcukibb sztárpárok között. 2011-ben jöttek össze, 2015-ben azonban szakítottak, ám tavaly még látták őket itt-ott sétálgatni. Ám úgy tűnt, ennyiben is maradt a dolog, a rajongók azonban fellélegezhetnek: a The Sun magazin szerint ugyanis tuti, hogy együtt van a két színész!

Olvasd el ezt is!
"Meleg vagyok” – nyilatkozta Andrew Garfield, de csak félig gondolta komolyan

A lap arról ír, hogy Emma az utóbbi időben többször is járt Londonban, méghozzá azért, hogy megnézze az Angels in America című színdarabot, amiben Andrew is játszik. De ez még semmi: a szemtanúk szerint a színésznő minden alkalommal bement a kulisszák mögé is.

Többször távoztak a hátsó ajtón, kéz a kézben. Andrew érzései Emma iránt sosem változtak meg, és most úgy tűnik, újra közel kerültek egymáshoz. Most mindketten nagyon elfoglaltak, de tagadhatatlan, hogy imádják egymást. Jelenleg csak élvezik egymás társaságát, és kivárják, mit hoz a jövő

- mesélte egy bennfenntes.
Olvasd el ezt is!
10 sztárpasi, akinek borzalmasan áll a szakáll

Mi nagyon szurkolunk nekik! A páros kapcsolata egyébként irigylésre méltó: amióta nincsenek együtt, azóta is bármikor szóba kerül a másik, csak pozitív dolgokat mondanak. Andrew pedig többször kifejtette, a mai napig ő Emma legnagyobb rajongója, imádja, amit csinál, mert nagyon inspiráló embernek tartja.

Szuperaranyos ez a pasi, ugye?

Nem kérdés: Emma Hollywood egyik legstílusosabb sztárja – tavaly ezek voltak a kedvenc szettjeink tőle!

Nézd meg a galériánkat - 20 kép
2016-ban legalább 20 alkalommal irigyeltük el Emma Stone ruhatárát