Mindenkit lesokkolt, amit Heidi Klum és fia csináltak a tengerben

Getty Images
Kerekes Vivien

Heidi négy gyermekével nyaral épp a Karib-tengernél.

A 44 éves modell, Heidi Klum most aztán biztos, hogy kipiheni az évi fáradalmakat, családjával ugyanis 10 napos vakációját tölti épp a Karib-szigeteknél. Négy gyermekével pedig nagyon jól érzik magukat, és Heidi szinte minden alkalmat megragad, hogy Instán megossza, épp milyen klassz programmal ütik el az időt közösen.

A napokban készült egy fotó Heidiről és 11 éves fiáról, Henry-ről. Az utóbbi időben egyre inkább megoszlanak a vélemények arról, mennyire egészséges dolog, amikor a szülő és gyermeke egymás szájára ad puszit; egyesek szerint ezzel semmi gond nincs, míg mások számára ez teljesen elfogadhatatlan. A róluk készült fotó azonban szinte egységesen mindenkit ledöbbentett és kiakasztott.

Az embereket nem is az zavarja, hogy Heidi a szájára kapott puszit a fiától, hanem ahogyan az egész szituáció kinéz. Az, ahogy Henry megfogja édesanyja fejét, miközben ő bikiniben lebeg a víz felett: nagyon sok komment érkezett arról, hogy ez már talán átlép valamiféle határt. Ugyanakkor sokan kiálltak Heidi mellett, mondván, hogy minden család más, és ez csak egy ártatlan puszi volt anya és fia között.

Korábban már a Beckham-családnál is volt példa arra, hogy egy szájrapuszit megörökítő poszt miatt akadtak ki a rajongók. A témával kapcsolatban mi egy szakértőt és egy magyar sztárt is megkérdeztünk, akik válaszoltak arra, káros vagy természetes dolog ez?

Olvasd el ezt is!
A világ legjobb dolga – vagy gusztustalan és már-már perverz? Te adnál szájra puszit a gyerekednek?

A képeket elnézve mindenesetre Heidi és családja nagyon jól szórakozik a nyaraláson!

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Így vakációzik Heidi Klum