Végre rátalált a szerelem: válogatott magyar sportolóval randizik Görög Zita

Instagram/Zitagorog
Noémi

Még nagyon friss a románc!

A csinos műsorvezető, a 37 éves Gögög Zita újra szerelmes! Választottja nem más, mint a válogatott magyar focista, a 30 éves Lackó Zsolt! Még nincsenek régóta együtt, de állítólag egyre komolyabb közöttük a dolog.

Olvasd el ezt is!
Görög Zita strandolós fotójától minden pasi eldobja az agyát

Zita nem beszélt korábban új kapcsolatáról, próbálta titokban tartani, ám a Blikk információ szerint a napokban egy esküvőn már együtt mutatkozott focista kedvesével.

Valóban, igaz a hír, pár hónapja randizunk, ismerkedünk Zsolttal. Még korai lenne bármit is mondani, ám úgy néz ki, hogy minden a legnagyobb rendben van köztünk. Szeretünk együtt lenni, de nem kapkodunk el semmit, nem sietünk... Zsolt csapattársa, Gróf Dávid esküvője volt a hét végén, oda már együtt mentünk. Fantasztikus élmény volt

- mesélte a lapnak Zita.

A csinos modell és műsorvezető azt is elárulta, nagyon romantikus módon ismerkedett meg a sportolóval.

Olvasd el ezt is!
VIDEÓ: Gryllus Dorka, Prokopp Dóra, Görög Zita kíván boldog születésnapot az Évának

Van egy kávézó, ahová gyakran járok reggelente, és neki is ez a kedvenc helye. Sokáig csak néztük egymást, míg egyszer csak felvetette, hogy mi lenne, ha a reggeli kávénkat együtt fogyasztanánk el. Ez már egy szimpatikus gesztus volt.

-

Úgy tűnik, Zita magánélete és munkái is sínen vannak: azt is elmondta a napilapnak, hogy most több filmben dolgozik színésznőként, és benne van olyan projektekben is, amelyekben bizonyíthatja, hogy üzletasszonyként is megállja a helyét.


Zitán egyszerűen nem fog az idő: korábban ilyen szuper képek készültek róla az InStyle Magazin számára!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Görög Zita az Instyle magazinban