Ez tényleg izgalmas lesz! Sosem találod ki, kit alakít Leonardo DiCaprio a következő filmjében!

Getty Images
Noémi

Nagy feladat előtt áll az Oscar-díjas világsztár!

Olvasd el ezt is!
Ebben a szuperszexis ruhában jelent meg Palvin Barbi idén Leonardo DiCaprio partiján

Azt eddig is tudtuk, hogy Leo imádja az izgalmas szerepeket, a kihívást jelentő feladatokat. Ha pedig minden igaz, hamarosan a világ egyik leghíresebb polihisztorát, Leonardo DaVincit alakítja majd a mozivásznon!

Olvasd el ezt is!
Őrülten szexi DiCaprio exe: ilyen az, amikor meztelen, és csak egy pizzát visel

A mozi produceri munkáit az Appian Way Productionst végezné, amit egyébként DiCaprio alapított, és eddig 15 nagyjátékfilmet készített a cég. Ötben DiCaprio is szerepelt, ezek voltak többek között A viharsziget és az Aviátor is.

De nem csak azért különleges a film, mert Leonardo alakítja majd Leonardót: a színész szívéhez különösen közel áll a polihisztor, erről pedig évekkel ezelőtt mesélt egy interjúban:

Apu sokszor elmesélte már, hogy ő és anya épp nászúton voltak Firenzében. Az Uffizi képtárban egy DaVinci-kép előtt állva moccantam meg először édesanyám hasában, így apám, aki maga is művészember, úgy gondolta, ez bizony egy jel. Így lettem Leonardo!

-

Még nem tudni, mikor kezdik készíteni a filmet, de a főszereplő és a téma így együtt is nagyon izgalmasan hangzik, s mi már nagyon várjuk!


Leonardo DiCapriót képtelenség megunni: íme néhány kedvenc képünk a színészről!

Nézd meg a galériánkat - 41 kép
41 szexi fotó Leonardo DiCaprioról