A tudomány szerint ez a legjobb időpont a szexre

getty images
Joy.hu

Egy új kutatásból kiderül, melyik napszakban a legjobb csinálni!

Olvasd el ezt is!
Gondoltad volna? Nem mindegy, mit eszel szex után

Reggel jól esne egy kis akció? Tegyél érte! Brit kutatók szerint ugyanis a legjobb időpont a szexre reggel fél nyolc. A lényeg, hogy körülbelül 45 perccel ébredés után bújj össze a pároddal!

1000 ember vett tészt a kutatásban, s nekik arra kellett válaszolniuk, melyik napszakban mit szoktak csinálni. A szakértők szerint azért jobb reggel szeretkezni, mert ebben az esetben egész nap érezheted az endorfinok pozitív hatását – a kolléganőid pedig irigykedve nézik majd, miért mosolyogsz annyit.

Egyébként már korábbi kutatások is bizonyították, hogy a reggeli szex jobb, mint az esti. Egy idei, néhány hónapja kiadott tanulmány szerint a legtöbben vasárnap 9-kor szeretik szeretni egymást.

Olvasd el ezt is!
Szex az első randin: 5 nő elmesélte, mi következett ezután

Több szakértő is egyetért abban, hogy a reggeli menetnél nincs is jobb.

„Mivel a szex hatására oxitocin szabadul fel, a nap folyamán végig sokkal jobb kedved lesz, és a pároddal való kapcsolatod is pozitívabban értékeled”

- mondja dr. Debby Herbenick szexterapeuta.

Érdemes lágy zenére ébredned és kibújnod a pizsamádból, aztán óvatosan ébreszd fel a párodat egy kis simogatással. Ezt követően pedig indulhat a buli!


Ha pedig szükséged van még 1-2 tanácsra, akkor lapozd végig a galériát, ahol szakemberek árulják el, hogyan lehet élvezetesebbé tenni a szexet.

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
5 nőgyógyász osztja meg azokat a tippeket, amik örökre megváltoztatták pácienseik szexuális életét