Hosszú Katinka gipszben: újabb cuki gyerekkori videó került elő

Birta Brigi

Az utóbbi időben minden Hosszú Katinkáról szól, így nem véletlen, hogy sorra kerülnek elő róla rég elfeledett, korábbi, akár egészen kicsi gyerekkorában készült felvételek is.

Először egy 7 éves kori videót láthattunk, ahol interjút ad, mi másról, mint az úszásról, a legújabb felvételen pedig törött karral, gipszben látható.

Olvasd el ezt is!
Napi cuki: így adott interjút Hosszú Katinka 7 évesen – VIDEÓ

Valószínűleg ez a kisfilm is nagyjából akkor készült, mint az előző, és ezen is hihetetlenül aranyos. Amikor megkérdezik tőle, hogy mi történt vele, tömören elmondja, hogy

„Nekiestem a falnak”

-

Majd a szűkszavú interjú után azt is megmutatja, hogy kik rajzoltak a gipszére.

Olvasd el ezt is!
Hosszú Katinka fontos családi eseményből maradt ki! Mi volt az oka?

Hosszú Katinkának egyébként nagyon sűrűek mostanság a mindennapjai. Azt olvastad például, hogy épp azután, hogy vége lett a budapesti vizes világbajnokságnak, újabb fontos eseménynek örülhetett? Az Iron Lady bátyja, Gergő ugyanis kimondta a boldogító igent. Azonban – mindenki nagy szomorúságára – Katinka nem vett részt a nagy napon, ugyanis nem tudta versenynaptárával összeegyeztetni a családi naptárat.

Gergő és szerelme már öt éve együtt vannak, és most végre összekötötték az életüket. Katinka és a szülők is nagyon örültek ennek, Katinka nagyon sajnálta, hogy nem tudott velük lenni. Reméljük, a legközelebbi fontos eseményen már ott lesz!

Az ő esküvője pedig ilyen volt:

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Hosszú Katinka és Shane Tusup esküvője