Megjelent a JOY 2017-es szeptemberi száma JOY sulinapok kuponokkal!

Promóció

Nem csak tavasszal, ősszel is meg lehet újulni. Ha te is egyet értesz velünk, akkor mindenképp vedd meg a szeptemberi JOY-t, amelyben 20-50%-os JOY sulinapok kuponokat találsz, ráadásul még a Corvin Plaza 48 kuponját is megtalálod mellettük!

És hogy miket érdemes vásárolnod 2017 őszére? Elkalauzolunk az új szezon divattrendjeiben, a legfrissebb sminktrendeket pedig egyenesen a New York-i Fashion Weekről jelentjük!

Az új ruhák és beautycuccok mellett persze új szokásokat is bevezethetsz az életedbe. Mondjuk, hogy az eszed helyett többet hallgatsz a szívedre. Hogy miért? Soroljuk az indokokat a magazin 90. oldalán!

Hogy miért fontos a szívünkre hallgatni, arról címlaplányunk, Nicole Scherzinger is sokat tudna mesélni… Olvasd el, mit gondol a gyönyörű énekesnő önelfogadásról, a régi szerelmek felélesztéséről vagy épp a Disney hercegnőkről!

Nem minden az, aminek látszik. Pláne nem az Instagramon! Riportunkban a virtuális hamisságnak jártunk utána, amely egyre többször merül fel a közösségi oldalak esetében.