Ezt görkoris Sindy is akarná: Saint Laurent új cipőit látnod kell!

instylemag.com.au
Ujvári Viki

Kit érdekel a praktikum, ha valami ennyire jól néz ki?

Manapság számos olyan divatelem jön be a képbe, ami bár csúcsszuper, mégis szinte használhatatlan. A legtöbb általában a felkapott bloggereknél, és a szakmabelieknél landol, és persze ott van az a kis százalék is, aki a boltokat járva szerzi be teljes áron a designer darabokat.

Olvasd el ezt is!
Ezeket a Minnie egér ihlette magassarkú cipőket te is imádni fogod!

Majd sok feltűnő, ám használhatatlanságra ítélt darab a divathét street style fotóin debütál, ami reklámérték szempontjából bőven elég egy brandnek, hiszen az adott célt elérték és az ő nevük kerül ki mindenhova online és papírformában egyaránt.


Az az aprócska tény, hogy az adott termék használhatatlan annyira kicsi, hogy senkit sem érdekel. A praktikum már rég nem számít, hiszen ha valami menőnek született, az mindig menő lesz. A Saint Laurent is így van ezzel a görkoris stiletto cipőjével.

forrás: harpersbazaar.com

Valószínűleg nem sokan fognak benne a gurulgatni itt-ott, de a gardróbnak attól még különleges éke lehet ez a darab azoknak, akik úgy gondolják, hogy megér a dolog 1,995 angol fontot (~665 ezer Ft). Mi inkább csak gyönyörködünk, annyi most bőven elég is.

Olvasd el ezt is!
Ezt a cuki átlátszó pántos cipőt te is imádni fogod!
Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Ezek az őszi cipőtrendek lesznek a legmenőbbek