Valóra vált álmok! Felkutattuk a tökéletes cipőket a nyári esküvőkre

Kálmán Zsófi

Nyáron minimum egy lagzi mindenkinek becsúszik a naptárába, ám az önfeledt ünnepléshez kell egy tökéletes szett és egy jó cipő, ami nem hátráltat semmiben. Ha a ruci már megvan, akkor most segítünk megtalálni az álomcipőt, amiben végigbulizhatod az egész estét.

1. Hány centis legyen a sarok?

Mivel nem csakpár órás ácsorgásra készülsz, hanem visszautasíthatatlan és végtelen táncolásra is a táncparketten, érdemes végiggondolnod, hogy miben izzasztod le Patrick Swayze helyi kiadását. Válassz alacsonyabb sarkú cipőt vagy a tűsarkakat cseréld le egy vastagabb sarkú cipőre a puha talpaink érdekében.

1. Zara, 3995 Ft, 2. Mango, 11 995 Ft

2. Biztos formák

Figyelj rá, hogy cipőd kellően tartsa a bokádat, különben a magabiztosan lépkedő nő helyett, egy ormótlan trampli benyomását fogod kelteni – és igen, a násznépből lehet, van, aki örülne is ennek, de nem kell megadni nekik ezt az örömet. A jó magas sarkú tartja a lábat, megkönnyíti a biztos és kecses járást. Azt hitted, egy ilyen cipő csak csúnya lehet? Nézd meg ezeket a csodás darabokat, garantáltan kényelmesek.

1. H&M, 6990 Ft, 2. Stradivarius, 6 995 Ft
Olvasd el ezt is!
Tedd/ne tedd: 10 dolog, amit soha ne viselj egy esküvőn

3. Figyelemfelkeltő színek

Te is sokat tanakodsz egy esküvő előtt a tökéletes szetten? Nem szeretnél túl harsány lenni, de azt sem szeretnéd, hogy mások beájuljanak a húslevesbe az unalomtól, amikor megpillantanak egy semmilyen ruciban? Ott van az a sok tiltott szín, hagyományok, elvárások. Kell egy jó cipő! A tökéletes megoldás egy szép szabású letisztult ruha, felturbózva színes és nyárias lábbelivel.

1. Manolo Blahnik, 795 dollár, 2. Zara, 5995 Ft

4 Vagy anyagok

Itt vannak a tökéletes cipők – csak az igazán bevállalós lányoknak. Látványos minták, szexi formák, nőies tűsarkak; ezekkel tuti te fogsz a figyelem középpontjába kerülni. Oké, a mennyasszonynak valószínűleg nem leszel többet az ”öribari” listáján, de lehet, az új szerelem mindennel kárpótol... Csak ne a vőlegénnyel gabalyodj össze.

1. Christian Louboutin, 560 euró, 2. Dolce & Gabbana, 695 euró
Olvasd el ezt is!
Jennifer Lawrence bemutatja: így éld túl az esküvői szezont – FOTÓK

5. A fáradt lábaknak

Közeleg az este vége, szállingózik a násznép, de te még elhúznád a bulit hajnalig? Válts át egy kényelmes balerinára vagy papucsra és folytatódhat az ünneplést újult erővel. Ha valamiből, akkor ebből biztos találsz a szettedhez megfelelőt, mi most két igazán nőies és csinos darabot ajánlunk.

1. Zara, 8995 Ft, 2. Stradivarius, 8995 Ft

És ha esetleg mégsincs még meg a szetted, íme a dress code tiltólista, avagy minden, amit nem illik viselni mások nagy napján. Divat ide vagy oda...

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Esküvői tedd és ne tedd - 10 dolog, amit soha ne viselj mások nagy napján