Csinos és könnyed: így készítsd el ezeket a nyári frizurákat – lépésről lépésre

Kerekes Vivien

Pár perc, és már kész is a szuper frizura!

Mindig is irigykedve néztél azokra a lányokra, akik szuper fonatokat és kontyokat tudnak csinálni saját maguknak, míg nálad a fodrászkodás a kibontott hajban és a lófarokban ki is merül? Akkor most eljött a te időd! Ezúttal ugyanis összegyűjtöttünk néhány ötletet, amelyből lépésről lépésre megtanulhatod, hogyan tudsz elkészíteni menő frizurát akár pár perc alatt. Ne ijedj meg, elsőre talán bonyolultnak tűnik, de valójában egy kis gyakorlással könnyen elsajátíthatod mindezt.

Olvasd el ezt is!
A nyár kedvenc frizuratrükkje egy pillanat alatt megváltoztatja a szettedet

1. Konty oldalfonással

Meghívtak egy elegáns munkahelyi eseményre, esetleg esküvőre vagy hivatalos? Nem muszáj kibontott hajjal végigszenvedned a napot a nagy hőségben; próbáld ki inkább ezt a fonással megbolondított kontyot!

2. Vállig érő hajhoz

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy egy rövidebb, vállig érő hajnál nincs sok lehetőségünk variálni a frizuránkat. Pedig de! Akár egy ilyen minicopffal is feldobhatod a külsődet, és még csak nem is vesz igénybe sok időt.

3. Kétperces konty

Ez az egyik legegyszerűbb módszer, ha kicsit különlegesebb kontyot akarsz csinálni magadnak, de nincs kedved fél órán át a tükör előtt igazgatni. Mindössze egy hajgumira és egy-két hullámcsatra lesz szükséged, ha követed az útmutatásokat.

Jól jönne még néhány ötlet, amit a hét többi napján is be tudsz vetni? Akkor ezeket a frizurákat egyenesen imádni fogod!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
7 gyors és egyszerű kánikula-frizura