Sértő kritikát kapott Katalin hercegné

Getty Images
Kitti

Biztosan nem esett neki jól…

Diana hercegnő halálának évfordulója miatt most szinte minden róla szól, dokumentumfilm készült, újabb ás újabb infók derülnek ki, számos cikket írnak életének mozzanatairól.

Olvasd el ezt is!
Újabb információk Diana hercegnő halála napjáról: ezt tette pár órával a baleset előtt

Legutóbb egy TV-műsorban nyilatkozott például a komornyikja, Paul Burell, aki évekig dolgozott vele, barátok és bizalmasok voltak. Főként Katalinról beszélt, és arról, hogy véletlenül sem érhet Diana nyomdokaiba, mert bár kedves nő, nagyon gyengén „utánozza”. Benne nincs meg az a plusz, ami olyan különleges emberré tenné, mint amilyen Lady Di volt, és nem érti, miért vannak annyira elájulva tőle sokan. Huh, ez nekünk sem esett volna jól, de vajon igaza van?


Íme, néhány helyzet, amikor Katalin olyan szettben jelent meg, mint anno Diana:

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Hercegnői stílusnapló: Katalin és Diana hasonló szettjei

Egyébként ahogyan fent is írtuk, a hercegnő halálának 20. évfordulója alkalmából egy különleges dokumentumfilm készült róla. A Diana, Our Mother: Life and Legacy címből is látszik, hogy a film a két fia, Vilmos és Harry nézőpontjából mutatja majd be a hercegnőt. A moziban ők ketten régi képeket nézegetve emlékeznek vissza rá, mesélnek el történeteket róla. Amikor elkezdődtek a film munkálatai, Harry és Vilmos nagyon nehezen nyíltak meg, nem könnyen beszéltek az emlékekről kamerák előtt. De ezt utólag visszanézve abszolút pozitívan látják, hiszen még mindig voltak olyan sebek, amelyek ennek hatására gyógyultak be. Te kíváncsi vagy rá?