Kiderült Halle Berry durva titka: hajléktalanszállón élt, és teljesen csődbe ment

Getty Images
Kerekes Vivien

Először mesélt erről a nehéz időszakról!

Halle Berry ma már a legnagyobb hírességek közé tartozik, mindenki ismeri a nevét, és a vörös szőnyeges eseményekről sem hiányozhat. Tehetségéhez pedig kétség sem férhet, hiszen Golden Globe- és Oscar-díjjal is jutalmazták már színészi képességei miatt. Azonban bármennyire is nehéz elhinni, Halle élete sem volt mindig ilyen gondtalan; sőt, valójában most elképesztő titokról rántotta le a leplet egy interjúban

Olvasd el ezt is!
12 nő Hollywoodból, akinek jobban áll a rövid haj, mint a hosszú

Mielőtt ugyanis karrierje beindult volna, a színésznő anyagilag annyira rossz helyzetben volt, hogy már semmire sem maradt pénze. Amikor pedig segítséget kért édesanyjától, ő nemet mondott, így Halle szó szerint tető nélkül, az utcán találta magát. Az egyetlen lehetősége egy hajléktalanszálló volt, ahol cseppet sem volt könnyű a dolga.

Nagyon kemény volt. Felhívtam az édesanyámat, hogy adjon kölcsön egy kis pénzt, és ő nemet mondott, ami ahhoz vezetett, hogy egy éven át nem beszéltünk egymással, mégis valószínűleg ez volt az egyik legjobb dolog, amit értem tehetett.

-

A színésznő sosem adta fel a reményt, ez egy percig sem volt opció számára. Helyette folyton azon törte a fejét, mi lehetne a következő lépés; először pincérnőként, később pultosként dolgozott, és folyamatosan igyekezett valóra váltani az álmát. Mindenkinek – köztük a saját édesanyjának – be akarta bizonyítani, hogy igenis képes egyedül talpra állni, és bár nagyon nehéz volt, kitartó maradt.

forrás: Getty Images

Ami végül sikerült is, hiszen nem csak pillanatnyilag tört be a filmes világba: a mai napig ostromolják jobbnál jobb szerepekkel. Legújabb filmje, a Kidnap nemrég került mozikba Amerikában, ősszel pedig a Kingsman: Az aranykör című filmben láthatod legközelebb.

Olvasd el ezt is!
Hihetetlen átalakulás: a spanyol hajléktalan férfi sírva fakadt, miután meglátta magát

Halle Berry pedig nemcsak színésznőként, hanem modellként is megállja a helyét!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Halle Berry a Voguenak szexizik - instagram.com/halleberry