Megőrülnek a kismamák Katherine Heigl legújabb posztjáért!

Katherine Heigl Instagram
Birta Brigi

És ez nem is csoda!

Olvasd el ezt is!
Katherine Heigl családi fotójától garantáltan elolvadsz!

Katherine Heigl nemrég egy olyan posztot tett ki a közösségi oldalaira, amelyben arról vall, hogyan adta le a szülés után a súlyfeleslegét. Ám a megoldás és a módszere sokkal több annál, mint egy egyszerű jó tanács!

A színésznő sztorija épp úgy kezdődik, mint sok más kisgyerekes anyukáé. Frusztrált volt amiatt, hogy mikor tudja visszanyerni a szülés előtti alakját, azután a pluszkilók egyharmada simán lement a szoptatás alatt, ám a kétharmad makacsul ragaszkodott hozzá.

Olvasd el ezt is!
Beyonce a szülés után is dögös és nagyon trendi: így hozza magát formába az ikrek után!

Ahhoz viszont, hogy ezt le tudja adni, teljesen meg kellett változtatni a gondolkodását az egész fogyásdologgal kapcsolatban. Nem akarta, hogy mostantól a kalóriaszámlálgatásról, bűntudatról és az élmények megvonásról szóljon az élete, mert jól tudta, hogy ez maximum ideig-óráig tud működni, ahogyan korábban is megtörtént már párszor.

„Nem az egészségtelen testemhez fűződő kapcsolatot akartam mutatni a gyerekeimnek”

-

De akkor mégis mi működött nála?

  • Könnyű kímélő ételek, de ha mégis becsúszott valami hizlalóbb, nem stresszelt rajta

  • Kemény edzések helyett a jógára és a hosszú túrákra szavazott, mert mindenképpen olyan mozgásformát akart választani, amit szeret

  • Elegendő alvás! Még a kicsi mellett is igyekszik megoldani, hogy rendesen tudjon aludni

  • Ami a legfontosabb: minden reggelt meditációval kezd, s alatta olyan mantrákat mondogat, amelyekkel erősíti a teste szeretetét és az önbizalmát.

Ugye, ez sokkal jobban hangzik, mint egy kőkemény diéta?