Ciki vagy menő? Jessica Simpson büszkén posztolta a szőrös lábát

Kálmán Zsófi

Na, ez sokaknál kiveri a biztosítékot!

Ez már kérem, igazi forradalom. Mára nem csak arról van szó, hogy a sztárok villantanak borotválatlan testrészeket, hanem azt direkt teszik. Hogy ki kezdte? Nem is emlékszünk, de úgy tűnik, egyre többen vállalják úgy a testüket, ahogyan azt a jóisten megteremtette.

A felmérések szerint ugyanis 20 százalékkal kevesebb fiatal szőrteleníti a hónalját most, mint 3 éve, és a szőrtelenítő termékek eladása is 5 százalékkal csökkent. Úgy tűnik, a sztárok körében egyre népszerűbb trend nők tömegeit ösztönzi arra, hogy eldobják a franca azt a fránya borotvát. Mert igen, elegük van az állandó szőrtelenítésből.

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Sztárcsajok, akik megvillantották a szőrös hónaljukat

Ez most Jessica Simpson friss posztjából is kiderült, a sztár ugyanis néhány napja lőtt egy posztot a pelyhedző lábáról. Jessica igazából nem a szőrtelenítésellenes sztárok táborát kívánta ezzel a fotóval erősíteni, egyszerűen csak szemléltette, bizony néha még vele is előfordul, hogy kimarad egy rész borotválás közben (kivel nem?).

Olvasd el ezt is!
Jessica Simpson lánya bikinis fotójával kiborította az internetet – Szerinted is durva?

És hogy mi volt erre követőinek a reakciója? Ahelyett, hogy a leszólták volna, isteníteni kezdték. A kép alatti kommentekből gyorsan kiderül, hogy kinek mennyire van már ki a ... a szőrtelenítéssel.

Te mit gondolsz? Tényleg nyíltabban kellene beszélni erről a témáról?