Elképesztő előadással csalt könnyeket a zsűri szemébe az America's Got Talent versenyzője, akinek az arca egy repülőbaleset miatt roncsolódott

Izabella

Teljesen lenyűgözött mindenkit.

Az America's Got Talent zsűrije nem tudta abbahagyni a dicsérő szavakat, mikor meghallották Kechi produkcióját. A 27 éves énekesnő története megrázó: mindössze 16 éves volt, amikor egy nigériai repülőgépen ült és a jármű lezuhant. Nagyon kevesen élték túl a zuhanást, Kechi egy volt a néhány túlélő közül.

A lány a tragikus baleset után sem adta fel az álmát, az énekelést, annak ellenére sem, hogy súlyos fájdalmakon és műtéteken kellett átesnie. Arca teljesen szétroncsolódott, az orvosok képtelenek voltak segíteni rajta.

A zene segített neki abban, hogy feldolgozza, hogy rengeteg barátját veszítette el a balesetben, s hogy megtanuljon együtt élni megváltozott külsejével.

Kechi régóta inspiráló üzenetekkel bátorítja követőit a közösségi oldalakon, és úgy döntött, itt az ideje, hogy megmérettesse magát egy tehetségkutatón.

A gyönyörű hangú lány sok dicséretet zsebelt be, és elképesztő hangjával továbbjutott a döntőbe.

Hallagsd meg!

Nézd meg ezt is!
Hihetetlen! 9 évesen vérprofin adja elő Celine Dion dalát egy kislány

Fontos, hogy békében élj a testeddel, és pont úgy fogadd el, ahogyan van. Íme, néhány híresség, aki ezt megfogadta – és azóta boldog.

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
11 híres színésznő és énekesnő, akik úgy fogadják el a testüket, ahogy van