Azta! Egy 4 éves magyar kislány lett Európa legszebbje!

Getty Images
Noémi

Gratulálunk a szépséges Lolának!

Nem kérdés, hogy a magyar lányok gyönyörűek, most azonban egy 4 éves kislányon volt a világ, de legalábbis Európa szeme. Tavasszal a jászberényi Menyhárt Lola nyerte a magyar gyermekszépségverseny, a Little Miss Hungary mini korcsoportját, így ő volt az, aki most Bulgáriában versenyezthetett a nemzetközi mezőnyben.

A Little Miss & Mister World-versenyt Lola csodás győzelemmel zárta: ő lett Little Miss Europe – írja a bdpst24.hu.

forrás: bdpst24.hu

Nagyon jó érzés szülőként, hogy ilyen nagy díjjal térhetünk haza. De a legfontosabb számunkra az, hogy amióta Lola gyermekszépségversenyekkel foglalkozik és divatbemutatókra, fotózásokra járt, nagyon sokat változott. Jóval magabiztosabb, bátrabb lett, nem fél a színpadi szerepléstől, és már angolul is elkezdett tanulni

- nyilatkozta a kislány édesapja.

Lola mellett a 10 éves Szilágyi Noémi is nagy sikert ért el: a nyíregyházi kislány kapta a Grand Prix-díjat. Érdekesség, hogy Noéminek ez volt az első világversenye, így nem is számított ilyen jó helyezésre. A kislány anyja elárulta, eleinte ő szerette volna, ha versenyez a lánya, Noémi viszont annyira nem kedvelte a dolgot. Mostanra azonban már a kislány is imádja ezt a légkört.

Gratulálunk a győzteseknek!

forrás: bdpst24.hu

bdpst24.hu