Jön! Jön! Jön! Készül a Büszkeség és balítélet legújabb feldolgozása – te is nagyon várod már?

Menyes Barbi

Jó hír Elizabeth Bennet és Mr. Darcy rajongóinak!

Olvasd el ezt is!
Csalódás! Így nézett ki a valóságban minden idők egyik legromantikusabb irodalmi alakja, Mr. Darcy

Rongyosra olvastuk Jane Austen könyvét, ezerszer láttuk a BBC által készített, hatrészes sorozatot Colin Firth főszereplésével, és a Keira Knigthley-féle mozifilmet sem hagyhattuk ki. Ha te is hasonlóképpen vagy ezzel, akkor most odáig leszel: készül ugyanis egy újabb feldolgozás!

Minden generációnak kell egy saját feldolgozás ebből a tökéletes regényből!

- nyilatkozta Damien Timmer produkciós igazgató.
Olvasd el ezt is!
Tudtad, hogy a Büszkeség és balítélethez forgattak egy alternatív befejezést? – itt meg is nézheted, ha még nem láttad!

A várva-várt verzió azért is lesz más, mint az eddigiek, mert ezt most nem a BBC, hanem az ITV készíti, és a hírek szerint ez bizony cseppet sem olyan lesz, mint a hagyományos változat. A filmesek azt ígérik, kicsit modernebb lesz a történet, és a vidám momentumok helyett Austen regényének sötét oldalán a hangsúly.

Azért is izgalmas a dolog, mert a forgatókönyvet az a Nina Raine írja, aki azt állítja, hogy bár a könyvet olvasta, egyetlen feldolgozást sem látott.

A szereposztásról egyelőre nem sokat tudni, de nemsokára ez is kiderül. A hírek szerint lassan indul a forgatás, mert 2020-ban akarják képernyőre tűzni a legújabb Büszkeség és balítéletet.

Mi már nagyon várjuk!


A regény jobb vagy a belőle készült film? Ezt sokszor nem könnyű eldönteni, de a következő magyar regényeket mindenképpen érdemes elolvasni, mielőtt megnézed a filmes változatot!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
5 magyar regény, amit feltétlenül olvass el, mielőtt megnéznéd a belőle készült filmet

bbc.com