Csoda, hogy JLo nem öregszik? Nézd meg, hogyan néz ki az anyukája közel a 70-hez – FOTÓ

Kálmán Zsófi

Nem semmi!

Jennifer Lopez egyszerűen nem öregszik. Hogy mennyire nem fog rajta az idő, azt már korábban egy vicces kvízzel is bebizonyítottuk, ahol csak annyi volt a feladat, hogy ki kellett választani, hogymelyik képen öregebb JLo. Jelentkezzen, akinek sikerül maximális pontszámot elérnie!

Ha eddig még nem tetted, próbára ki most magad:

Olvasd el ezt is!
Kvíz: melyik képen öregebb JLo?

Nemrég pedig újra téma lett, hogy a popdíva milyen jól tartja magát, és tudva, hogy július végén ünnepelte 48. születésnapját tényleg elképesztő a külseje. JLo persze tisztában van azzal, hogy közel az 50-hez is bombanő, a feszes miniruha például úgy áll rajta, ahogyan rajtunk 20 évesen (se), s olyan bikiniben mutatkozik, amit mi fel sem mernénk venni. És büszke is kisportolt alakjára, s ha valaki beszól neki, annak keményen visszaszól.

Olvasd el ezt is!
Ne szórakozz Jennifer Lopezzel! Photoshopmutyival vádolták, az énekesnő keményen visszaszólt

Mi pedig eddig próbáltuk megfejteni, mindez hogyan lehetséges. Persze a sok mozgás és az egészséges táplálkozás jótékony hatását nem vitatjuk, de ez akkor is emberfeletti. Két napja viszont rájöttünk a válaszra, amikor megpillantottuk az énekesnő friss képet, amelyen anyukájával pózol. Ez a titok...

Hogy miért néz ki ilyen jól JLo? Elég csak ránézni az anyukájára, aki minden bizonnyal már közel jár a hetvenhez, mégis a lánya nővére is lehetne.

Mi is kérjük a Lopez-géneket!

Most már láttad JLo anyukáját, de vajon a többi sztármamival mennyire vagy képben? Nézd meg őket galériánkban!

Nézd meg a galériánkat - 30 kép
Sztárok és anyukáik