Végre kiderült: ezért nem házasodhat össze Harry herceg és Meghan Markle

Getty Images
Noémi

Vajon hogyan lesz ebből világra szóló lakodalom?

Olvasd el ezt is!
"Egy gyereket sem kérhetnének erre" – szomorú dologra kényszerítették Harry herceget kiskorában

Harry herceg és kedvese, az amerikai színésznő, Meghan Markle között dúl a szerelem, és már mindenki alig várja, hogy a fiatal pár előálljon a nagy bejelentéssel. Ők ketten sok időt töltenek együtt: nemrég Meghan szülinapján Afrikába utaztak, és istenien érezték magukat.

A herceg is megváltozott az utóbbi időben: gyakran nyilatkozik érzéseiről és édesanyáról, akiről az utóbbi években nagyon nehezére esett beszélnie. Most azonban egyre több helyen kérdezik Dianáról, mivel augusztus végén lesz 20 éve, hogy a szívek királynője autóbalesetben elhunyt. Ismerősei szerint az, hogy Harry végre megnyílt a sajtónak, egyértelműen Meghannak köszönhető, aki folyamatosan arra buzdítja szeremét, hogy csak úgy léphet túl a dolgokon, ha beszél róluk.

Harry nagy vágya, hogy végre elvegye a lányt, ám ez nem lesz könnyű: hiába egyezett bele édesapja, Károly herceg az esküvőbe, és Vilmosék is nagyon kedvelik Meghant, egy elvált nőt elvenni még mindig nem egyszerű egy hercegnek.

Két dolog ugyanis még mindig ott áll a szerelem útjában: az egyik az, hogy ha összeházasodnának, Meghan nem vállalhatna több erotikus jelenetet, és valószínű, hogy egyéb kötelezettségei miatt a filmezéssel is fel kellene hagynia.

Olvasd el ezt is!
Azta! Harry herceg gyűrűt adott Meghan Markle-nak

A másik, ennél is nyomósabb dolog a távolság: Meghan Amerikában, Harry herceg az Egyesült Királyságban él, és bár igyekeznek összehangolni közös életüket, ha egybekelnének, már nem lenne tartható a távkapcsolat. És az is biztos, hogy valakinek fel kellene adnia a jelenlegi életét, hogy együtt lehessenek, és mivel a hercegnek egyre több kötelezettsége van az udvarnál, a színésznőnek kellene szinte új életet kezdeni.

Te bevállalnád ezt a szerelmedért?

Olvasd el ezt is!
Meghan Markle-t megkérdezték, akar-e hercegnő lenni – a válasza pedig nagyon édes volt!

Meghan Markle nemcsak gyönyörű nő, hanem nagyon stílusos is – nézd meg, hol él a színésznő!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Less be Meghan Markle lakásába