Pásztor Anna fotója teljesen kiakasztotta az internetezőket: Így reagált a támadásra a sztármami

Izabella

Hogy fér össze a szórakozás és az anyaság?

Pásztor Anna nemrég a Woodstock az Ugaron nevű fesztiválon járt, ahová magával vitte legkisebb gyermekét is. Az Anna and the Barbies énekesnőjéről készült a bulin egy fotó, amelyen úgy iszik egy pohár alkoholt, hogy gyermeke vele van. Egészen pontosan jó barátnője, Tóth Vera töltötte fel az Instagramra a képet az énekesnőről, amelyen láthatóan jól szórakozik. Sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy az anyuka nem csak és kizárólag gyerekeivel foglalkozik, hanem szórakozni is eljár.

Rengeteg kritikát fogalmaztak meg az internetezők Anna irányába, sokak szerint nem kellene fröccsöznie és buliznia a kisgyermekes anyukának.

Anna válaszolt az őt ért támadásokra.

A gyerekek a világra kíváncsiak, egy fesztiválon meg a világ van felzanzásítva és felturbósítva, az anyáknak meg szükségük van a kikapcsolódásra. Egyedül van mindenki egy 21. századi magányos tömlöcben, hogy oldja meg egyedül azokat a dolgokat, amik alapvetően több embert igényelnek, és a nőknek mostanában azért más feladatuk is van... szerintem meg kell menteni a világot. Nem karddal meg óriási bizniszekkel, meg nem átvéve a férfiak feladatát,
a világnak most már ölelésre van szüksége, és ezt a nők tudják adni.
Tehát főzz, moss, takaríts, nevelj gyereket meg mentsd meg egy kicsit a világot és menj el melózni, ez bárkit kicsinál

- mondta el a Borsnak.

Anna nem védekezett, nem hárított semmit, csupán teljes őszinteséggel megmondta, neki is ki kell engednie a gőzt.

Olvasd el ezt is!
Babát vár az X-Faktor egykori versenyzője

Anna hozzátette, minden anyának szüksége van egy kis lazításra:

Ha egy anya rottyon van, mínuszban van, akkor az adás körforgása megáll. Amikor érzem, hogy koppanásig elfogyott minden, akkor igenis azt mondom, hogy 'ácsi', és befröccsözöm a haverokkal.

-

Anna fotója épp olyan megosztó volt, mint az interneten látható szoptatós képek. Nemrég készült egy provokatív sorozat, amelyet neked is érdemes megnézned.

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
popzene