Vége a titkolózásnak! Itt az első előzetes Jennifer Lawrence új és szupertitkos filmjéről

Kálmán Zsófi

Ez hátborzongató lesz!

Jennifer Lawrence új filmje egyre jobban felcsigázza az érdeklődést. Hosszú titkolózás után először csak egy bizarr plakátot kaptunk, amelyen a színésznő szinte felismerhetetlenül, kitépett szívvel pózol.

Ezt még mindig nem tudjuk hová tenni!

Olvasd el ezt is!
Legjobb filmek 2017: ezek miatt biztosan elmegyünk nyáron a moziba

Most pedig megérkezett az első teaser, ami tovább erősíti, amit eddig is sejtettünk: ez bizony nem egy könnyed vígjáték lesz. Bár elvileg októberben érkezik a mother! a mozikba, a pszichothrillerről még mindig szinte semmit sem tudni, egyetlen képkocka sem került a nyilvánosság elé, a sztoriról is csak annyi szivárgott ki, hogy egy amúgy is gondokkal küszködő párhoz hirtelen váratlan vendégek toppannak be, ami csak tetézi a bajt. Ennyi, tényleg csak ennyi.

És akkor itt a további kérdéseket felvető előzetes!

Jennifer egyébként még tavaly forgatta a mother!-t, amelyben Michelle Pfeiffer, Domhnall Gleeson és Javier Bardem is feltűnik majd, a rendező pedig a Fekete hattyút is jegyző Darren Aronofsky. Igen, az a Darren Aronofsky, akivel tavaly a színésznő egy párt alkotott.

Olvasd el ezt is!
Húsz évvel idősebb pasival jár Jennifer Lawrence?

Nem kétséges, ez az év legtitokzatosabb filmje!


De még októberig bőven van mit nézni a moziban. Nézd meg galériánkban, hogy szerintek melyek azok a filmek, amiket nem érdemes most kihagyni!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Legjobb filmek 2017: Ami miatt biztosan elmegyünk nyáron a moziba