Ősz hajszálak, kusza szemöldök: brutálisan őszinte fotót osztott meg Drew Barrymore

Getty Images
Kerekes Vivien

A színésznőt még sosem láttuk ehhez hasonló formában!

Olvasd el ezt is!
Smink nélkül, bikiniben szelfizik Tóth Gabi – meg kell hagyni, irtó dögös!

Nem sok olyan hírességet ismerünk Hollywoodban, akik bátran megmutatják természetes külsejüket, de az biztos, hogy Drew Barrymore közéjük tartozik. Nemrég például egy arcmaszkos fotót osztott meg az Instán, és elárulta, hogy ennek köszönheti, amiért 10 évvel fiatalabbnak néz ki. Legújabb fényképe viszont minden eddigi posztot felülmúl, ugyanis brutálisan őszinte pillanatot tett közzé.

A színésznő mostanában a mozifilmek helyett a sorozatokkal foglalkozik, és a Santa Clarita Diet főszereplőjeként dolgozik. A második évad forgatása hamarosan kezdetét veszi, Drew pedig megosztotta, hogy ideje formába lendülnie, mert kicsit elhagyta magát mostanában.

A képen tisztán látszanak Drew ősz hajszálai és szedetlen szemöldöke, ráadásul mindezt smink nélkül tárja elénk. Az biztos, hogy így kicsit nehéz lenne ráismerni az utcán! Mindenesetre imádjuk a színésznőt, amiért mindig ilyen őszintén mutatja meg valódi külsejét.

Olvasd el ezt is!
17 híres ember, akinek a gyerekei segítenek formában maradni

Míg a legtöbb híresség Instáján tényleg csak tökéletes fotókat láthatunk, addig Drew nem fél megmutatni a valódi pillanatokat. Az oldalán mindig ilyen őszinte képeket posztol!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Drew Barrymore őszinte fotói az Instán