Menő vagy ciki? Gigi Hadid rikító rózsaszínre festette haját

Getty Images
Kerekes Vivien

A gyönyörű modell búcsút intett szőke fürtjeinek.

Gigi Hadid hosszú szőke hajának és különleges arcának köszönhetően kicsit mindig is úgy nézett ki, mint egy életre kelt Barbie-baba. De úgy tűnik, a gyönyörű modellnek nem csak a hullámos fürtök állnak olyan jól: néhány hete például tüsi hajjal szerepelt egy videóklipben, és bár csak parókát viselt, mégis elképesztően nézett ki.

Olvasd el ezt is!
Kate Hudson kopaszra borotválta a fejét – FOTÓ!

Most pedig Gigi tényleg stílust váltott, és paróka helyett inkább befestette a haját, méghozzá kissé extrémebb árnyalatra. A Hadid-lány most végre Instagram-követőinek is megmutatta, hogyan áll neki a rikító rózsaszín frizura!

Noha mindenki kíváncsi volt arra, mi ösztönözte Gigit a hirtelen váltásra (talán egy kis felfrissülésre vágyott, vagy egy fotózás kedvéért jött az ötlet, esetleg kimosható a festék), de ezt nem részletezte a fotó alatt. Mindenesetre el kell ismernünk, hogy elég vagányul néz ki ez a rózsaszín kombináció.

Olvasd el ezt is!
Mila Kunis megvált jellegzetes frizurájától: teljesen más hajjal hódít

És neked mi a véleményed?

Az utóbbi időben talán neked is feltűnt, hogy a hírességek sorra változtatják meg a frizurájukat. Ebben a galériában megnézheted, kik ültek be mostanában a fodrászuk székébe!

Nézd meg a galériánkat - 123 kép
Sztárok új frizurával