Nicholas Hoult játssza majd J. R. R. Tolkient! – Íme, a részletek!

Izabella

Micsoda megtisztelő szerep!

A Skinsből jól ismert színész, Nicholas Hoult igencsak menő szerepet kapott. Jennifer Lawrence expasija a Tolkien című film főszereplője lesz. A készülő mozi A Gyűrűk Ura írójáról, a világszerte imádott J. R. R. Tolkien életéről és munkásságáról fog szólni.

Nézd meg ezt is!
Kristen Stewart és Nicholas Hoult egymásba szeretett új filmjükben

A film főleg azokra az időkre fókuszál majd, amikor Tolkien még fiatal volt, azaz arra, mi történt az I. világháború előtt. Az író az iskolában különc volt, nehezen illeszkedett be, és csak néhány szintén igencsak különc gyerekkel találta meg a hangot. A fiatalok barátságáról, szerelméről is sok minden kiderül majd, illetve arról is, hogy Tolkien hogy talált rá a művészi inspirációra.

Nicholasnak nem ez az első szerepe, amikor írót játszik, mert a Zabhegyező szerzőjét, J. D. Salingert is ő alakította. A színész kifejezetten örül neki, hiszen az egyetemen angolszakra járt, és érdekli az irodalom.

Nicholas a minap azt nyilatkozta, imádná, ha a Tolkien életéről készült filmben egy-két szereplőt a Gyűrűk Urába feltűnt színészek alakítanának. Nos, ez nekünk is tetszene.

Jelenleg úgy fest, a Trónok harca az új A Gyűrűk Ura. Tudtad, hogy Harry Potter-szereplők is játszanak benne? Megmutatjuk, kik!

Nézd meg a galériánkat - 20 kép
10 Harry Potter sztár, aki a Trónok harcában is szerepelt