A francia first lady csak lazán, farmerben fogadta Rihannát Párizsban

people.com
Ujvári Viki

Rihanna humanitárius munkája újabb mérföldkőhöz érkezett.

Az énekesnő ha valamit nagyon szeretne, azt úgy látszik, el is éri. Riri, Emmanuel Macron megválasztása után Twitteren érdeklődött a francia elnöknél arról, hogy támogatja-e a fejlődő országokat segítő alapítványát?!

Olvasd el ezt is!
7+1 durva sztori! Nincs még egy olyan ország a világon, ahol ilyen elképesztően szaftos lenne a vezető politikusok magánélete

A Tweetből pedig személyes találkozó lett, az elnöki pár szerdán a párizsi Elysée-palotában fogadta a barbadosi énekesnőt. A találkozó állítólag nagyon jól sikerült, olyannyira, hogy ősszel nagyobb bejelentésre is készülnek majd.

forrás: people.com

A hivatalos körök után pedig itt az ideje kitérni a first lady skinny farmerjára is, hiszen nem tudunk szó nélkül elmenni mellette. A 64 éves Brigitte Macronnak kimondottan jól állt ez a hivatalosnak abszolút nem mondható viselet. Ettől függetlenül nagyon jól nézett ki. Te mit gondolsz?


Tőlünk nyugatabbra politikai körökben is egyre jellemzőbb az a fajta szabadság, ami az öltözködésére is rányomta a bélyegét. Ettől függetlenül a hivalkodó, a túlzottan pénzszagú megjelenést ott sem díjazzák, elég csak Katalin hercegnőre gondolni, aki sokszor egyszerű fast fashion-kreációkat visel.

Végezetül pedig itt egy videó a találkozóról:

Olvasd el ezt is!
Rihanna és Harry herceg HIV-vizsgálatnak vetették alá magukat Barbadoson – nézd meg a videót és a fotókat
Nézd meg a galériánkat - 3 kép
3 friss stílustipp Rihannától