Az esküvői ruhatrend, amiért mindenki megőrül majd 2018-ban – Neked hogy tetszik?

Getty Images
Kerekes Vivien

Íme, egy menyasszonyi ruhatrend, ami még klasszul is néz ki!

Olvasd el ezt is!
Ez a menyasszony minden idők legmeghatóbb esküvői fogadalmát tette... méghozzá a mostohafiának

Minden menyasszony fejében él egy kép a tökéletes esküvői ruháról, amire rábukkanni sajnos nem kis kihívás. Van, aki igazi Disney-hercegnővé szeretne változni a nagy napon, mások pedig félreteszik a klasszikus ötleteket, és akár fehér helyett pirosban mondják ki a boldogító igent. De hiába az elképzelések, attól még a ruhaválasztás rengeteg stresszel és keresgéléssel jár. Most megpróbálunk kicsit könnyíteni a helyzeteden azzal, hogy eláruljuk, milyen különleges esküvői ruhatrend fogja meghódítani a 2018-as évet!

Míg korábban a pánt nélküli fazonok voltak a legnépszerűbbek, addig jövőre a legújabb kedvenc a hosszú ujjú menyasszonyi ruha lesz! Az elmúlt években már így is gyakran láthattunk hírességeket is, akik hasonló típusú ruhát választottak: többek között Katalin hercegné és Miranda Kerr is ilyet viselt a nagy napon.

A jövő évi trendben pedig nem csak a csipkés, feszülő ujjú menyasszonyi ruhák válnak nagy kedvenccé! A karnál bővülő fazonok is egyre népszerűbbek lesznek, hiszen olyan hatást keltenek, mintha egy angyal lépett volna a templomba.

Olvasd el ezt is!
Ashley és Mary-Kate Olsen koszorúslányruhája minden, csak nem átlagos – Neked tetszik?

Inspirálódj te is az alábbi ruhákból!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Hosszú ujjú menyasszonyi ruhák