Itt a Westworld 2. évadának előzetese – és nem hiszünk a szemünknek!

Kerekes Vivien

Vajon mi történik Dolores-szel?

Olvasd el ezt is!
Kvíz a rajongóknak: felismered ezeket a sorozatokat egyetlen fénykép alapján?

A hétvégi Comic-Con-találkozón rengeteg új film és sorozat előzetese debütált, a listából pedig természetesen nem maradhatott ki a Westworld sem. Annyit már most elárulunk, hogy elképesztően izgalmas epizódok várnak ránk, de mielőtt a lényegre térnénk, frissítsük fel kicsit az emlékezetünket.

Az utolsó rész óriási fordulatokkal ért véget! Mr. Ford ugyanis hatalmas összejövetelt szervezett, hogy bejelentse az új történetet, főszerepben a hidegvérű gyilkossal, Wyattel. Ekkor derült ki, hogy ez a karakter nem más, mint Dolores, aki mindenki előtt lelőtte a park teremtőjét. Ezt követően pedig hatalmas csata tört ki, de ezúttal nem a robotok, hanem az emberek voltak az áldozatok.

Olvasd el ezt is!
A tévésorozatok valaha volt legidegesítőbb karakterei: volt, aki bírta őket?!

A második évad pedig innen veszi fel a fonalat!

Elég jónak ígérkezik a folytatás, az egyszer biztos!

Bár az előzetesből a nagyobb cselekmények nem derülnek ki (amitől csak még jobban várjuk a folytatást), azért néhány részlet felkeltette az érdeklődésünket. Az egyik ilyen jelenet, amikor Bernard ott áll egy halott tigris mellett – ami azért kicsit furcsán néz ki, igaz?

Dolores pedig rengeteget változott az első részekhez képest, hiszen míg korábban ártatlan szerepben tündökölt, most az egyik jelenetben fegyverrel harcolt, talán épp az emberek ellen.

És ami szintén izgalmas, hogy a fekete kalapos férfi (azaz William) is visszatért, és úgy néz ki, még mindig sántikál valamiben!

A Westworld sajnos csak 2018-ban tér vissza a képernyőre, de addig sem kell jó sorozatok nélkül maradnod. Mit szólnál a tavalyi év legnézettebbjeihez?

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Ezek voltak a világ legnézetebb sorozatai 2016-ban