Ez a Szex és New York-főszereplő elárulta: ő már biztosan nem térne vissza a folytatásra

Kerekes Vivien

Pedig elég fontos szerepet töltött be a történetben!

Gondoltad volna, már 7 év telt el azóta, hogy a második Szex és New York-film bekerült a mozikba? Időnként felröppennek hírek arról, hogy a színészek tárgyalnak egy harmadik részről is, de a rajongók nagy sajnálatára ezt még sosem erősítették meg 100 százalékig. De persze reménykedni mindig szabad, hiszen az elmúlt évben olyan régi sorozatokból forgattak új részeket, mint a Twin Peaks és a Szívek szállodája!

Olvasd el ezt is!
Így boldogulnának a pasikkal 2016-ban a Szex és New York szereplői

Azonban hiába egyezne bele a négy barátnő egy újabb filmbe, akad egy fontos szereplő a történetben, aki nem térne vissza a folytatásra. Ő pedig Chris Noth, a sorozat ikonikus Mr. Bigje! A színész ugyanis egy interjúban elárulta, hogy szerinte már nincs mit mesélnie magáról a sztoriban.

Úgy érzem, hogy már elmeséltük az ő történetét. Nem hinném, hogy bármi is maradt, amit még mondhatnék erről. Inkább más sztorikat szeretnék mesélni

- nyilatkozta Chris.

Mr. Biget 6 éven keresztül alakította a színész, de hiába a hatalmas siker, ő sosem értette, miért vannak úgy oda a nők a karakterért. A készítőktől viszont a sorozat forgatása alatt mindig egyetlen dolgot kért: Mr. Big ne beképzelt milliomosként viselkedjen, hanem legyen szuper humorérzéke. Végül is lehet, hogy épp ezért szerzett magának annyi rajongót, igaz?

Olvasd el ezt is!
Micsoda? A Szex és New York írója szörnyű titkot árult el Carrie és Big szerelméről

Akárhogy is, nélküle valószínűleg nem lenne ugyanolyan a történet! És te mit gondolsz?

Noha Mr. Big kulcsszerepet töltött be Carrie szerelmi életében, azért őt rajta kívül is elég sok pasival hozta össze a sors. Nézd meg te is, hogy néznek ki most ezek a srácok!

Nézd meg a galériánkat - 20 kép
Carrie Bradshaw pasijai akkor és most