Na ne!! Máris félrelép Selena Gomez pasija? Úgy tűnik, igen...

Noémi

Kellemetlen hírek keltek szárnya Hollywood egyik legcukibb párosáról...

Olvasd el ezt is!
Lekerült a tiltólistáról! Selena Gomez bizonyította, hogy mégsem ciki ez a lábbeli az utcára

Amióta csak összejött Selena Gomez és The Weeknd, mindenki imádja őket együtt – sokkal népszerűbbek ők ketten, mint amikor a rapper még Bella Hadid pasija volt. Ám nem tudni, milyen valójában a páros kapcsolata, és abban sem lehetünk biztosak, hogy nem csak a rajongóknak szólnak a csókok és a cukiskodás...

Olvasd el ezt is!
Selena Gomez 10 legszexibb fotója

Rossz nyelvek szerint ugyanis The Weeknd – eredeti nevén Abel Tesfaye – írországi turnéja alatt összemelegedett egy dögös modellel. A 26 éves ír, Ava Van Rose imádja a celebpasikat, szívesen lóg zenészekkel, nemrég pedig állítólag kissé túl közel került a rapperhez egy fesztiválon.

Van Rose kisasszonyt állítólag a zenész meghívta a Westbury Hotelbe, ahol The Weeknd és a barátai buliztak, innen mentek együtt a Longitude Fesztiválra, amit a zenész kis privát bulija követett. Hogy itt mi történt pontosan, azt még nem tudni biztosan, de a modell állítólag együtt aludt Selena pasijával, másnap pedig a backstage-be szóló belépőt kapott a rappertől, amit a lány ki is posztolt a közösségi oldalára.

Ava Van Rose modell

A rajongók persze rögtön két táborra szakadtak: egyesek szerint The Weeknd nem veti meg a drokokat és a csinos lányokat, így Selena nem járhat vele túl jól, a többiek szerint pedig ezek csak aljas rágalmas, és a páros igenis imádja egymást.

Úgy legyen!


Selena Gomez stílusa egyszerűen verhetetlen – van mit tanulni tőle!

Nézd meg a galériánkat - 3 kép
Selena Gomez egy nap alatt 3 szettet is villantott, és mindet érdemes leutánozni

Celebrity Insider