Szerinted fura? Sellőként éli életét a 20 éves lány

Izabella

Egy kicsit túlzásba vitte a rajongást.

A sellők az unikornisokkal együtt lettek ismét nagyon trendik 2017 elején. Sminkek, frizurák, kiegészítők terén hódítanak a hableányos dolgok, azonban van, aki sokkal komolyabban veszi a sellőket, mint egy sima futó trendet.

Kelly Hygema 20 éves amerikai lány, és már egészen fiatal kora óta rajong Arielért, a kis hableányért. Nagyon régen eldöntötte: ő felnőttként hableány lesz. Az interneten keresgélni kezdett, hogyan tehetné ezt meg.

Olvasd el ezt is!
A sellős kismamafotózástól tutira dobsz egy hátast

Talált egy csoportot, amely a sellőkkel foglalkozik, és valamennyi tagja szeretne hableánnyá válni. Kelly állandóan velük beszélgetett, és egyre többet tudott meg a sellőkről. Hamarosan beszerzett egy uszonyt is, amiben strandra járt és kicsit sem zavarta, ha megbámulták.

Kelly gyakran jár gyerekzsúrokra sellőként szórakoztatni a kicsiket, és az óceánok védelméről is szokott előadást tartani. Sőt, ha valaki megkérdezi tőle, hogyan lehet sellővé válni, szívesen segít az érdeklődőknek. Még akár uszonyt is elmegy vásárolni azokkal, akik ugyanezt az életmódot folytatnák, mint ő.

Ha odavagy a vízért, és igazi hableánynak érzed magad, válassz egy szuper vízi manikűrt. Íme, egy kis inspiráció!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Nem csak a sellő a nyár slágere: Íme, a 10 legmenőbb vizes témájú manikűr a szezonra