Nem fogod elhinni, mijét szépíttette meg Ricky Martin

Izabella

Mindig elegáns és sármos, de ennek érdekében nem keveset foglalkozik magával.

Ricky Martintól megszokhattuk, hogy rendszeresen változtatja a frizuráit, macsósan öltözik, és nem fél megmutatatni, hogy imád foglalkozni a külsejével. Bár a szakáll és a szőr most trendi, az énekes mindenhol alaposan legyantáztatja magát, hogy szőr nélkül lehessen csodálni dagadó izmait.

Most, hogy hamarosan feltűnik az American Crime Story Versace-gyilkosságról szóló évadában, továbbment a szépítkezésben, és valami olyasmit is kicsinosíttatott, amit nem szokás...

Penelope Cruz töltött fel egy képet Ricky Martinról, akinek épp a fenekét sminkelik. Az énekes még pózolt és csücsörített is a képhez, azaz nem szégyellte, hogy épp popós sminket kap.

Azt még nem tudjuk, hogy milyen jelenet lehet a sorozatban, amihez ez a fenéksmink jár, de az biztos, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk.

Penelope Cruz, aki Donatella Versacét alakítja, szinte fehér szőke parókában szerepel a sorozatban. Érdemes megnézni, felismerhetetlen!

Olvasd el ezt is!
Hűha! Penelope Cruz, mint Donatella Versace? Nézd csak meg magad!

A popófestésen kívül ugye az is feltűnt, milyen jó formában van a latin sztár?

Olvasd el ezt is!
Ricky Martin megvillantotta szexi strandtestét – De hol vannak a tetkói?

Biztos, hogy a Versacéról szóló sorozatban jó pár meglepő vagy érdekes smink tűnik majd fel. Te tudod, hogy akkoriban mi volt a trendi? És azt, hogy a születési évedben? Tudd meg most!

Nézd meg a galériánkat - 36 kép
Íme, a legtrendibb sminkek a születési évedtől kezdve mostanáig