Ashton Kutcher nagyon kiakadt, mert lefotózták a gyerekeit Magyarországon

Izabella

A cuki sztárapuka eléggé kijött a sodrából.

Ashton Kutcher és Mila Kunis június óta Magyarországon tartózkodnak. Mila forgat, férje és két gyerekük, Wyatt és Dimitri természetesen elkísérték őt. Úgy tűnik, remekül érzik magukat, simán sétálgatnak testőr nélkül, Ashton úgy vásárolgat a szupermarketben, mintha már ezer éve itt élne. Híres magyarokkal is sikerült összehaverkodniuk.

Olvasd el ezt is!
Kemény Dénessel haverkodnak Ashton Kutcherék

Hétvégén Szentendrén kapták lencsevégre őket, amint épp ebédeltek. A sztárpár természetesen a vizes VB-t sem hagyta ki, ellátogattak néhány sportversenyre.

Olvasd el ezt is!
Mila Kunis és Ashton Kutcher Szentendrén ebédeltek a hétvégén

Ashton és felesége a Duna Aréna lelátójáról nézték a sporteseményt, és több képet is készítettek róluk a hírügynökségek. Ezzel semmi baj nem lett volna, azonban az, hogy két gyerekük arca is látszik a fotókon, eléggé kicsapta a biztosítékot náluk.

Twitteren posztolta ki gondolatait erről. Leírta, hogy szeretné, ha nem jelennének meg olyan képek róluk, amelyeken Dimitri és Wyatt is rajta vannak. Bár elismeri, hogy nyilvánosan mutatkoztak velük, hiszen nagyon szeretnek a gyerekeikkel programot csinálni, de a kicsik nem maguk választották a sztáréletet, így szeretnék megóvni őket ettől.

A színész többször is kiposztolta, mennyire szeretné, ha nem kerülnének fel képek a gyerekeikről a világhálóra.

Reméljük, ettől eltekintve még remekül érzik magukat Budapesten.

Mi jobban szeretjük, ha Ashton nem morcos, hanem vidám. Épp ezért összeszedtük a legviccesebb filmjeit. Íme!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Ashton Kutcher legviccesebb vígjátékai