Varázslatos év lesz ez! Két új Harry Potter-könyv érkezik

Izabella

Minden varázsló és boszorkány örülhet!

Végre nemcsak a Trónok harca, hanem a Harry Potter rajongóinak is érkezett egy friss hír, aminek igazán örülhetnek. Mivel a nagy sikerű Harry Potter-sorozat első részét, a Harry Potter és a bölcsek kövét épp 20 éve (igen, ennyire öregek vagyunk) adta ki a Bloomsbury, úgy döntöttek, megünneplik ezt a kerek évfordulót.

Két könyv érkezik idén, amely bár sajnos nem folytatása a világ legvarázslatosabb regényének, de szorosan kapcsolódik hozzá.

Olvasd el ezt is!
A világ legjobb nagypapája! Károly herceg úgy olvas fel a Harry Potterből, hogy utánozza a szereplők hangját

Idén októberben kerülnek a boltok polcaira a kötetek, amelyek J. K. Rowling regényciklusáról és a Harry Potter könyvek-rejtelmeiről fognak szólni.

Amikor megjelennek a könyvek, a British Library különleges Harry Potter-kiállítást tart majd, ami egészen biztosan sok rajongót fog vonzani.

Az még nem árulták el, kik a szerzői a két kiadványnak, de a címük már nem titok: a Harry Potter: A History of Magic, The Book of the Exhibition és a Harry Potter, A Journey Through a History of Magic címet kapták a könyvek.

Az első a kiállításhoz kapcsolódik majd, illetve a Roxfortban oktatott tudományokkal is foglalkozik, a második pedig Harryék varázsvilágát és a varázsvilág szereplőit mutatja majd be alaposan.

Hú, de várjuk!

Ha igazi HP-rajongó vagy, tutira odaleszel a Harry Potter-tematikájú esküvői dizájnoktól. Ezt figyeld!

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
15 Harry Potter-témájú esküvői ötlet, ami minden rajongót elvarázsol