Sokk! Régen imádták a férfiak, most inkább menekülnének az Amerikai pite egykori sztárja elől

Kálmán Zsófi

Rá sem lehet ismerni a film ügyeletes szőke bombázójára!

Újabb hollywoodi plasztikai rémálomnak lehettünk tanúi a vörös szőnyegen. Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Rihanna hatalmas tüll ruhájával elvitte a showt a a Valerian és az ezer bolygó városa című film premierjén, ám akkor még nem kapta fel a sajtó a Tara Reidről készült legfrissebb képeket.

Nekünk az első szó, ami eszünkbe jutott: sokk!

Az egykori álomcsajra szinte alig lehet ráismerni, ugyanis Tara az utóbbi időben nagyon megváltozott. Mi úgy saccoljuk, valahol lemaradhatott a 2000-es évek elején, ugyanis anno Paris Hiltonról és Nicole Richie-ről készültek hasonló képek. Tara egyértelműen pórul járt a plasztikai sebészénél, de ha ez még nem lenne elég, a színésznő riasztóan vékony és a szolit sem veti meg. Pedig most komolyan, ki jár még szoláriumba?

Persze az, hogy Tara rákattant a plasztikai beavatkozásokra, már rég nem titok, ám megkockáztatjuk, ezzel 41 éves korára elérte, hogy rosszabbul néz ki, mintha sosem feküdt volna kés alá.

Olvasd el ezt is!
Óvatosan a plasztikával! – Intő példák a sztárvilágból

Az egészeben a legfurcsább az, hogy a színésznőről egy hónappal korábban is készültek a vörös szőnyegen fotók, amiken ezerszer jobban nézett ki, s hogy mi történhetet vele ebben az egy hónapban, nem tudjuk, de ezt még az ellenségeinknek sem kívánnánk.

Tara egy hónapja még így festett az All Eyez on Me premierjén!


Talán ezeket a fotókat látva az Amerikai pite sztárja is eljut oda, hogy végleg felhagy a plasztikával, addig is nézd meg galériánkban, hogy kik azok a sztárcsajok, akik mára már nyíltan beszélnek az elkövetett horrorbeavatkozásokról:

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
6 sztár, aki megbánta a plasztika-korszakát