Mennyire cukik! A Trónok harca sztárja először jelent meg szerelmével a vörös szőnyegen

Kálmán Zsófi

Éééés végre, ez is eljött, megint minden a Trónok harca körül forog! Elnézést azoktól, akik nem rajonganak érte...

Olvasd el ezt is!
15 dolog, amit csak azok értenek, akik nem, ismétlem, NEM nézik a Trónok harcát

Az utolsóelőtti évadnak nagyszabású premiert rendeztek a múlt héten Los Angelesben, volt Éjkirály, meg amit csak akarsz, a sorozat főszereplői egészen káprázatosan festettek a vörös szőnyegen, de a legizgalmasabb mégis Maisie Williams, alias Arya Stark szerelmének felbukkanása okozta.

Bár már egy éve járnak, eddig csak az Instagramon érhettük utol őket, pedig szemmel láthatóan hatalmas a szerelem közöttük. A srácot Ollie Jacksonnak hívják, a rivaldafény azonban nem vonzza. Maisie tavaly áprilisban árulta el az InStyle-nak, hogy szíve egy ideje már foglalt, de közel fél évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy egy közös képet láthassunk róluk. Most pedig a nagy közös vörös szőnyeges pillanat is eljött, bár Ollie nem sétált végig a lány oldalán a fotósok előtt, de az after partyn már el sem mozdultak egymás mellől.

Fiatalok, szerelmesek és stílusosak, mi megadjuk nekik "a legcukibb páros" címet!

Olvasd el ezt is!
5 sztár, akit eddig tuti nem vettél észre a Trónok harcában (pedig szerepelt benne)

A premieren egyébként nem vett részt mindenki, például Emila Clarke éppen Marokkóban tartózkodik, és más dolga akadt olyan sztároknak is, mint Peter Dinklage vagy Lena Headey. De azért jó néhányan összegyűltek a bemutatón a stábból – nézd meg őket a galériában, és lepődj meg újra és újra velünk együtt, mennyire másképp néznek ki a Trónok harca sztárjai, mint a sorozatbeli kosztümjükben és parókájukban:

Nézd meg a galériánkat - 18 kép
Trónok harca-premier Los Angelesben: sosem fogjuk megszokni, mennyire másképp néznek ki a sztárok