Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 16.: a Bikák végre nyugodtan dőlhetnek hátra, a Mérlegeket megérinti a változás szele

Napi horoszkóp július 16.: a Bikák végre nyugodtan dőlhetnek hátra, a Mérlegeket megérinti a változás szele
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasni a horoszkópodat, mert fontos üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP július 16.

KOS (március 21.–április 20.)

Olyan dologgal kell ezúttal megküzdened, amely nehézségi fokát tekintve jócskán meghaladja a képességeidet. Nem kell azonban egymagad kiállj a trójai faló ellen, keress erre alkalmas partnereket, hisz csapatban bizonyára sokkal erősebbek lesztek és könnyebben fogjátok tudni megmászni a hegyet is. Ha megtaláljátok a kulcsot, amely a siker kapuját nyitja, nyert ügyetek van! Fogjatok össze és győzzétek le a világot!

BIKA (április 21.–május 21.)

Az utóbbi napokban nagyon nehezen tudtad követni a dolgokat, mert megállás nélkül folytak ugyanis körülötted az események. Mivel már te sem nagyon tudtad tartani a tempót, borzasztóan kimerültél mostanra. Épp ezért most jött el az ideje annak, hogy hátradőlj és egyszerűen csak élvezd a "semmittevést"! Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod, hisz neked is végesek az energiaraktáraid! Ne foglalkozz most a gondokkal!

IKREK (május 22.–június 21.)

Nagyon hatékonyan dolgozol, simán lehagyod a többieket, így előbb végzel a feladataiddal is. Légy azonban óvatos, hisz nem egy rövidtávfutó-versenyen vagy, épp ezért nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, sokkal inkább az, hogy minőségileg milyen munkát adsz ki a kezedből. Ne akard siettetni a folyamatokat csak azért, hogy előbb szabadulj. Inkább tartson tovább a munka, de kifogástalan legyen. Hidd el, te is sokkal nyugodtabban fogsz aludni!

RÁK (június 22.–július 22.)

Hatalmas felelősség terheli a vállad, amellyel nemigen tudsz mit kezdeni. Próbálod elodázni a felelősségvállalást, mert rettegsz annak következményeitől. Mivel azonban egyszer túl kell esned rajta, jobb előbb, mint később, így nem nyújtod el a nehéz napokat. Zárd ki a külvilágot, ülj le magadban és gondold végig, hogyan tudsz úgy pontot tenni a dolog végére, hogy az a legkevésbé se fájjon senkinek. Létezik megoldás, csak végig kell zongoráznod pontról pontra. Logikusan és okosan gondolkodj, s mindent végy figyelembe.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Rég nem látott ismerősbe botlasz, aki első pillantásra rengeteget változott pozitív irányban. A közöttetek zajló beszélgetés kellemes emlékeket idéz benned, már-már hajlamos vagy komolyabb kapcsolatban is gondolkodni. Amennyiben nyitottak vagytok az egymáshoz történő közeledésre, érdemes esélyt adnotok a dolognak és egy szinttel feljebb lépnetek. Csak akkor menj bele azonban ilyen játékba, ha érzelmileg nem viselne meg, amennyiben mégsem úgy alakul a dolog, ahogy szeretted volna. A szívnek ugyan nem lehet parancsolni, de mégis próbálj első körben az eszedre hallgatni, mert ez esetben az a bölcs tanácsadó!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Váratlanul olyan helyzetbe kerülsz, ahol csak a szerencsének köszönheted, ha pozitívan kerülsz ki belőle. Ezúttal melléd állt Fortuna istennő, de nem biztos, hogy mindig így lesz. Legközelebb jobban gondold meg, mit mondasz vagy csinálsz, mielőtt olyan gödörbe lépsz, ahonnan nem egyszerű kikecmeregni. Gondosan ügyelj arra, hogy soha ne hagyjon el a józan eszed, bármennyire is csábító egy szituáció. Ha meg tudod ítélni, milyen veszélyekkel járhat, akkor bizonyára azt is el tudod dönteni, hogy érdemes-e belemenned – vagy jobb, ha biztonsági játékot játszol.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Kezdesz ráunni a monotonitásra, nem szívesen csinálod már azt, amit eddig szívvel-lélekkel tettél. Úgy érzed, mindenképp változásra van szükséged ahhoz, hogy ki tudj törni. A környezeted nem fogadja azonban nagy örömmel a kezdeményezésedet, féltenek ugyanis az újtól és attól, hogy túlságosan beleéled magad valamibe, s a végén csalódni fogsz. Nyugtasd meg őket, hogy van elég felelősségtudat bennet, s meggondolatlanul nem viszed vásárra a bőrödet. Időnként szüksége van az embernek változásra és megújulásra, ezt nekik is meg kell érteniük.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Szorult helyzetedben megragadod valaki kezét csak azért, hogy be ne ess a szakadékba. Rendkívül nagy csalódással kell azonban tudomásul venned, hogy egyáltalán nem a megfelelő ember kezét szorongatod. Most engedd el, amíg nem késő, mert ha minden körülmény ellenére is ragaszkodsz hozzá, lehet, hogy visszafordíthatatlan, komoly következményekkel kell számolnod. Most még nem késő felébredni és hátrahagyni azt a személyt, aki nem biztos, hogy a javadat akarja.

NYILAS (november 23.–december 21.)

Valaki minden áron befolyásolni próbál és kéretlenül életvezetési tanácsokkal ostromol. Neked igen kényelmetlen a helyzet, de nem szeretnéd semmiképp megbántani. Igyekezz diplomatikusan lerázni az illetőt és finoman megértetni vele, hogy felelősségteljes, józan gondolkodású emberként egyáltalán nem szorulsz arra, hogy valaki mindig fogja a kezed, ráadásul úgy, hogy nem is kérted erre. Éld a saját életedet, s ne hagyd magad befolyásolni. Hisz ami másnak bevált, nem biztos, hogy neked is be fog! Ha elég közel álltok egymáshoz, nem fogja zokon venni!

BAK (december 22.–január 20.)

Nem szereted lezárni a dolgokat, most azonban valami mégis véget érni látszik, amit elég nehéz szívvel fogadsz el. Meg kell tanulnod elengedni bizonyos embereket vagy élethelyzeteket, hisz attól, mert görcsösen ragaszkodsz hozzájuk, azzal nem tudod befolyásolni a sorsodat, és megtartani sem tudod őket. Ez most véget ért, de nincs okod a kesergésre, hisz ha egy ajtó bezárul, mindig lesz egy másik, ami éppen kinyílik. Ez most az új lehetőségek és élmények ideje, ne késlekedj megragadni őket, s egyszerűen sodródj az árral! Néha erre is szükség van.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Hosszú munkafolyamat végére értél, amelyet nem is bánsz, mert nagyon fárasztó volt görcsösen arra koncentrálni, nehogy hibát kövess el. Épp ezért rendkívül kimerülten, de nagy megelégedéssel és megkönnyebbüléssel teszel pontot a dolgok végére. Feletteseid nagyon meg lesznek veled elégedve, hisz a munka, amit kiadtál a kezedből, kifogástalan lett. Most már átadhatod magad a lazításnak, de ne feledkezz meg a kötelezettségeidről sem. Elég kreatív vagy ahhoz, hogy új inspirációt találva ismét maradandót alkoss!

HALAK (február 20.–március 20.)

Kezded feladni a reményt, hogy megvalósulhat az az álom, amiért olyan régóta, szinte heroikus küzdelmet folytatsz. Az eredmény ugyanis idáig nemhogy elmaradt, de még a láthatáron sincs. Mivel minden energiád és időd felemészti a célodért folytatott harc, nem nagyon találsz már motivációt. Mielőtt azonban végleg feladnád, tedd félre egy rövid időre az ügyet és próbáld elterelni a figyelmedet. Gyűjts energiát, inspirálódj, mert ha most hátat fordítasz, valószínűleg nagyon fogod bánni, hogy nem volt benned kitartás és kellő akaraterő!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!